A Jászság "Zászlóshajója"

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó Flanna
További közreműködők: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fejlődés
marketing
SWOT-elemzés
vendégelégedettség
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36423

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36423
005 20210922090046.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szabó Flanna 
245 1 2 |a A Jászság "Zászlóshajója"  |c Szabó Flanna  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Elsősorban projektmunkám célkitűzése az volt, hogy utána járjak annak, hogy az emberek mennyire is vannak megelégedve az Átrium Café szolgáltatásaival. Mely ételeket/italokat preferálják jobban, milyen gyakran látogatnak el hozzánk, illetve kíváncsi voltam még arra is, hogy hogyan vélekednek a kiszolgálásról és a higiéniáról. Hasonlóképp a dolgozók véleményére is kíváncsi voltam jó néhány dologgal kapcsolatban, melyekre meg is kaptam a választ. Mind  vásárlók, mind pedig a dolgozók részére egy rövid kérdőívet készítettem, melyeket a kitöltések után kielemeztem, majd saját készítésű ábrák segítségével szemléltettem. Röviden bemutattam a CO-OP Star Kereskedelmi Zrt. történetét és a Coop üzlet piaci helyzetét is. Ezután ismertettem, mitől is jó egy vendéglátó egység,majd folytattam a gyakorlati helyem és tevékenységi köröm bemutatásával, melyeket több oldalon, részletesen kifejtve írtam le. Készítettem SWOT-elemzést is, melyben az Átrium Café erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit és veszélyeit elemeztem, majd SWOT-mátrixal is ábrázoltam ezeket pontokba szedve. Számomra megmutatkozott, hogy lenne lehetőség a fejlődésre, fejlesztésre, terjeszkedésre, ha mindezeket a vezetőség is támogatná. Végül a vendéglátás PEST-elemzését is elkészítettem, ahol az iparágon kívüli nagyszabású környezetet vizsgáltam. A gyakorlati helyemen valómegfigyelésem során rengeteg információt sikerült összegyűjtenem, melyeket hasznosíthattam projektmunkám elkészítéséhez. 
695 |a fejlődés 
695 |a marketing 
695 |a SWOT-elemzés 
695 |a vendégelégedettség 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36423/1/Szab%C3%B3%20Flanna%20projektmunka%20bemutat%C3%A1s.pdf  |z Dokumentum-elérés