A Jászság "Zászlóshajója"
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fejlődés marketing SWOT-elemzés vendégelégedettség vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36423 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg36423 | ||
005 | 20210922090046.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Szabó Flanna | |
245 | 1 | 2 | |a A Jászság "Zászlóshajója" |c Szabó Flanna |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Elsősorban projektmunkám célkitűzése az volt, hogy utána járjak annak, hogy az emberek mennyire is vannak megelégedve az Átrium Café szolgáltatásaival. Mely ételeket/italokat preferálják jobban, milyen gyakran látogatnak el hozzánk, illetve kíváncsi voltam még arra is, hogy hogyan vélekednek a kiszolgálásról és a higiéniáról. Hasonlóképp a dolgozók véleményére is kíváncsi voltam jó néhány dologgal kapcsolatban, melyekre meg is kaptam a választ. Mind vásárlók, mind pedig a dolgozók részére egy rövid kérdőívet készítettem, melyeket a kitöltések után kielemeztem, majd saját készítésű ábrák segítségével szemléltettem. Röviden bemutattam a CO-OP Star Kereskedelmi Zrt. történetét és a Coop üzlet piaci helyzetét is. Ezután ismertettem, mitől is jó egy vendéglátó egység,majd folytattam a gyakorlati helyem és tevékenységi köröm bemutatásával, melyeket több oldalon, részletesen kifejtve írtam le. Készítettem SWOT-elemzést is, melyben az Átrium Café erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit és veszélyeit elemeztem, majd SWOT-mátrixal is ábrázoltam ezeket pontokba szedve. Számomra megmutatkozott, hogy lenne lehetőség a fejlődésre, fejlesztésre, terjeszkedésre, ha mindezeket a vezetőség is támogatná. Végül a vendéglátás PEST-elemzését is elkészítettem, ahol az iparágon kívüli nagyszabású környezetet vizsgáltam. A gyakorlati helyemen valómegfigyelésem során rengeteg információt sikerült összegyűjtenem, melyeket hasznosíthattam projektmunkám elkészítéséhez. | |
695 | |a fejlődés | ||
695 | |a marketing | ||
695 | |a SWOT-elemzés | ||
695 | |a vendégelégedettség | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36423/1/Szab%C3%B3%20Flanna%20projektmunka%20bemutat%C3%A1s.pdf |z Dokumentum-elérés |