A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | F&B fenntarthatóság környezetvédelem szállodai vendéglátás vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36427 |
| Kivonat: | Gyakorlati helyem azaz a Hotel Floresta elhelyezkedése, szobái, kínálatainak a bemutatása. F&B részleg szervezti egységének részleges szemléltetése, beszerzés, raktározás, termelés, értékesítés, szolgáltatás lebontásban, kitérve a szálloda és étterem fenntarthatósági intézkedéseire. Részletesen beszámolok a feladataimról, majd összegzésképpen pár javaslatot teszek, hogy az én véleményem szerint milyen munkafolyamatokon, szabályokon változtatnék a szállodában. |
|---|