A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szenti Cecilia
További közreműködők: Karakasné Morvay Klára
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:F&B
fenntarthatóság
környezetvédelem
szállodai vendéglátás
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36427
Leíró adatok
Kivonat:Gyakorlati helyem azaz a Hotel Floresta elhelyezkedése, szobái, kínálatainak a bemutatása. F&B részleg szervezti egységének részleges szemléltetése, beszerzés, raktározás, termelés, értékesítés, szolgáltatás lebontásban, kitérve a szálloda és étterem fenntarthatósági intézkedéseire. Részletesen beszámolok a feladataimról, majd összegzésképpen pár javaslatot teszek, hogy az én véleményem szerint milyen munkafolyamatokon, szabályokon változtatnék a szállodában.