A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szenti Cecilia
További közreműködők: Karakasné Morvay Klára
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:F&B
fenntarthatóság
környezetvédelem
szállodai vendéglátás
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36427

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36427
005 20210922090054.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szenti Cecilia 
245 1 2 |a A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra  |c Szenti Cecilia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Gyakorlati helyem azaz a Hotel Floresta elhelyezkedése, szobái, kínálatainak a bemutatása. F&B részleg szervezti egységének részleges szemléltetése, beszerzés, raktározás, termelés, értékesítés, szolgáltatás lebontásban, kitérve a szálloda és étterem fenntarthatósági intézkedéseire. Részletesen beszámolok a feladataimról, majd összegzésképpen pár javaslatot teszek, hogy az én véleményem szerint milyen munkafolyamatokon, szabályokon változtatnék a szállodában. 
695 |a F&B 
695 |a fenntarthatóság 
695 |a környezetvédelem 
695 |a szállodai vendéglátás 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Karakasné Morvay Klára  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36427/1/PM%21-converted.pdf  |z Dokumentum-elérés