A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | F&B fenntarthatóság környezetvédelem szállodai vendéglátás vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36427 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg36427 | ||
005 | 20210922090054.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Szenti Cecilia | |
245 | 1 | 2 | |a A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra |c Szenti Cecilia |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Gyakorlati helyem azaz a Hotel Floresta elhelyezkedése, szobái, kínálatainak a bemutatása. F&B részleg szervezti egységének részleges szemléltetése, beszerzés, raktározás, termelés, értékesítés, szolgáltatás lebontásban, kitérve a szálloda és étterem fenntarthatósági intézkedéseire. Részletesen beszámolok a feladataimról, majd összegzésképpen pár javaslatot teszek, hogy az én véleményem szerint milyen munkafolyamatokon, szabályokon változtatnék a szállodában. | |
695 | |a F&B | ||
695 | |a fenntarthatóság | ||
695 | |a környezetvédelem | ||
695 | |a szállodai vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Karakasné Morvay Klára |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36427/1/PM%21-converted.pdf |z Dokumentum-elérés |