A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra
Elmentve itt :
Szerző: | Szenti Cecilia |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Morvay Klára |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | F&B fenntarthatóság környezetvédelem szállodai vendéglátás vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36427 |
Hasonló tételek
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
A Food and Beverage részleg bemutatása a Floresta Hotelben
: Pethő Rita
: Pethő Rita
Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása
: Sós Barbara
: Sós Barbara
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám
: Lőrincz Ádám
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka
: Forgács Réka
A szállodai animáció bemutatása a Floresta Hotel segítségével
: Géczi Gabriella
: Géczi Gabriella
Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
: Paltineanu Evelin
: Paltineanu Evelin
A Hotel Albaida Nature*** szálloda üzemeltetésének bemutatása, a front office és a housekeeping részleg tevékenységének elemzése
: Stass Orsolya
: Stass Orsolya
A Hotel President által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Farkas Krisztián
: Farkas Krisztián
Fenntarthatóságra való törekvések a vendéglátásban
: Lányi Lili
: Lányi Lili
A T62 Hotel által ellátott F&B feladatok
: Szakos Betti
: Szakos Betti
Hotel President Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Horváth Krisztina
: Horváth Krisztina
A Floresta Hotel értékelése a vendég kommentek alapján
: Gödöny Andrea
: Gödöny Andrea
A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Spilák Alexandra
: Spilák Alexandra
F&B menedzsment a Hilton Budapestben
: Varga Bernadett
: Varga Bernadett
A fenntarthatósági jó gyakorlatok bemutatása a Kempinski Hotel Corvinus Budapest F&B részlegén
: Kurucz Nóra
: Kurucz Nóra
A Radisson Blu Béke Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Szabó Alexandra
: Szabó Alexandra
Az animáció szerepe a szállodaiparban a Floresta Hotel példáján keresztül
: Gálffy Boglárka
: Gálffy Boglárka
A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest által ellátott F&B feladatok
: Kupás Dorina
: Kupás Dorina
Az F&B üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül.
: Takács Gergő
: Takács Gergő
Historia Hangvilla által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Babustyák-Horváth Eszter
: Babustyák-Horváth Eszter
A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** által ellátott F&B feladatok bemutatása és elemzése
: Gramantik Fanni
: Gramantik Fanni
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián
: Gazdik Krisztián
Az Intercontinental Budapest F&B területének működése
: Miron Zsanett
: Miron Zsanett
A New York Palota által ellátott F&B feladatok bemutatása
: Szatmári Brigitta
: Szatmári Brigitta
Az Intercontinental Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Németh Noémi Aletta
: Németh Noémi Aletta
A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül
: Leszkovár Mónika
: Leszkovár Mónika
Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül
: Németh Andrea
: Németh Andrea
Az Arrabona étterem által ellátott F&B feladatok
: Nemes Sára
: Nemes Sára
Magyarországi és egyesült államokbeli szállodai F&B összehasonlítása
: Járomi Vendel
: Járomi Vendel
Adventor Hotel Kft. szállodák üzemeltetésének bemutatása a Fagus Hotel Conference & Spa példáján keresztül
: Darabos Dorottya
: Darabos Dorottya
A Mercure Budapest Korona által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Slam Patrik
: Slam Patrik
A NOVOTEL CENTRUM ÁLTAL ELLÁTOTT F&B FELADATOK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Faragó Anett
: Faragó Anett
Szezonális balatoni szálloda üzemeltetésének a bemutatása a Hotel Európa hotelen keresztül
: Hauszgénusz Dávid
: Hauszgénusz Dávid
A digitalizáció hatása a vállalati fenntarthatóságra a pénzügyi szolgáltató szektorban
: Forgács Krisztina Ildikó
: Forgács Krisztina Ildikó
Hibrid hotelek üzemeltetésének bemutatása és elemzése a Meininger Hotel példáján keresztül
: Pinczker Benedek
: Pinczker Benedek
Az Alma Mater tanétterem által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Dudás Kata
: Dudás Kata
Az NH Budapest City által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Klabacsek Szilvia
: Klabacsek Szilvia
Az Aquaworld Resort Budapest által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése
: Szücs Noémi
: Szücs Noémi
Hasonló tételek
-
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia -
A Food and Beverage részleg bemutatása a Floresta Hotelben
: Pethő Rita -
Az F&B részleg számlázásának elemzése és kritikus pontjainak feltárása
: Sós Barbara -
Successful Management of Hotel F&B
: Lőrincz Ádám -
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka