Kevert italok az üzletekben
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | bár csoportosítás fogyasztási szokások kevert ital technika |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36481 |
Abstract: | Projektmunkám témája a kevert italok világának a bemutatásáról, a történelmi áttekintéséről, személyi és tárgyi feltételek ismertetéséről, italok csoportosításáról, alapvető készítési technikákról szól. Még az elején megemlíteném, hogy a különböző párlatokról, sörökről, borokról, pezsgőről nem lesz szó, a formai követelmények felső korlátjai miatt, ezek felfedezéséről, ismertetéséről, alapanyagaikról egy külön szakdolgozatot lehetne írni. Dolgozatom fő hipotézise: 18-25 éves korosztály számára nem biztos, hogy a leglátványosabb és legfinomabb kevert italt kell megalkotni a legújabb és legkülönlegesebb technológiákkal, hanem fontosabb a vendéglátóegység atmoszféráját, intimitását előtérbe helyezni, a már jól ismert klasszikus receptekkel, ár-érték arányban. Ehhez készítettem egy kérdőíves kutatást a fogyasztói szokásokról, ami segít boncolgatni a megállapítást, van-e realitása. |
---|