Kevert italok az üzletekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Gábor
További közreműködők: Tóth Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:bár
csoportosítás
fogyasztási szokások
kevert ital
technika
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36481

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36481
005 20210922090238.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kovács Gábor 
245 1 0 |a Kevert italok az üzletekben  |c Kovács Gábor  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkám témája a kevert italok világának a bemutatásáról, a történelmi áttekintéséről, személyi és tárgyi feltételek ismertetéséről, italok csoportosításáról, alapvető készítési technikákról szól. Még az elején megemlíteném, hogy a különböző párlatokról, sörökről, borokról, pezsgőről nem lesz szó, a formai követelmények felső korlátjai miatt, ezek felfedezéséről, ismertetéséről, alapanyagaikról egy külön szakdolgozatot lehetne írni. Dolgozatom fő hipotézise: 18-25 éves korosztály számára nem biztos, hogy a leglátványosabb és legfinomabb kevert italt kell megalkotni a legújabb és legkülönlegesebb technológiákkal, hanem fontosabb a vendéglátóegység atmoszféráját, intimitását előtérbe helyezni, a már jól ismert klasszikus receptekkel, ár-érték arányban. Ehhez készítettem egy kérdőíves kutatást a fogyasztói szokásokról, ami segít boncolgatni a megállapítást, van-e realitása. 
695 |a bár 
695 |a csoportosítás 
695 |a fogyasztási szokások 
695 |a kevert ital 
695 |a technika 
700 1 |a Tóth Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36481/1/Kevert_italok_az_%C3%BCzletekben.pdf  |z Dokumentum-elérés