A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés mélyinterjú raktározás SWOT-elemzés vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36513 |
| Kivonat: | Dolgozatomban a vendéglátással foglalkoztam, annak fogalmával, kialakulásával, fő folyamatainak elemző bemutatásával, mint a beszerzés, a raktározás, a termelés, az értékesítés, a szolgáltatás. Majd a HACCP rendszer jelentését jártam körbe,annak higiéniai követelményeinek megteremtését, felülvizsgálatát, folyamatait, veszélyforrásait. Utána kitértem a vendéglátás mellékfolyamataira, mely az irányítás, az ügyvitel és a karbantartás. A szakirodalmi áttekintés utolsó pontja szerint, pedig személyes tapasztalataimat osztottam meg. Egyik kutatási módszerem a SWOT analízis volt, a másik pedig mélyinterjúk. |
|---|