A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vígh Ramóna
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:beszerzés
értékesítés
mélyinterjú
raktározás
SWOT-elemzés
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36513
Leíró adatok
Kivonat:Dolgozatomban a vendéglátással foglalkoztam, annak fogalmával, kialakulásával, fő folyamatainak elemző bemutatásával, mint a beszerzés, a raktározás, a termelés, az értékesítés, a szolgáltatás. Majd a HACCP rendszer jelentését jártam körbe,annak higiéniai követelményeinek megteremtését, felülvizsgálatát, folyamatait, veszélyforrásait. Utána kitértem a vendéglátás mellékfolyamataira, mely az irányítás, az ügyvitel és a karbantartás. A szakirodalmi áttekintés utolsó pontja szerint, pedig személyes tapasztalataimat osztottam meg. Egyik kutatási módszerem a SWOT analízis volt, a másik pedig mélyinterjúk.