A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés mélyinterjú raktározás SWOT-elemzés vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36513 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36513 | ||
| 005 | 20210922090337.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Vígh Ramóna | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül |c Vígh Ramóna |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatomban a vendéglátással foglalkoztam, annak fogalmával, kialakulásával, fő folyamatainak elemző bemutatásával, mint a beszerzés, a raktározás, a termelés, az értékesítés, a szolgáltatás. Majd a HACCP rendszer jelentését jártam körbe,annak higiéniai követelményeinek megteremtését, felülvizsgálatát, folyamatait, veszélyforrásait. Utána kitértem a vendéglátás mellékfolyamataira, mely az irányítás, az ügyvitel és a karbantartás. A szakirodalmi áttekintés utolsó pontja szerint, pedig személyes tapasztalataimat osztottam meg. Egyik kutatási módszerem a SWOT analízis volt, a másik pedig mélyinterjúk. | |
| 695 | |a beszerzés | ||
| 695 | |a értékesítés | ||
| 695 | |a mélyinterjú | ||
| 695 | |a raktározás | ||
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36513/1/V%C3%ADgh%20Ram%C3%B3na-Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |