Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Zsolnai Gergely |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | csongrád megye fennmaradás gasztronómia halászlé hungarikum új trendek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36514 |
Hasonló tételek
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
Egészségturisztikai fürdőfejlesztések hatásvizsgálata Csongrád megyében
: Domány Csilla
: Domány Csilla
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
Zala megye tradicionális ételei, megjelenésük az adott régió éttermi kínálatában
: Szabó Bence
: Szabó Bence
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
Egy tradicionális márka megújulása
: Mata Zoltán
: Mata Zoltán
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba
: Koronczy Gergely Csaba
A turizmus, mint fejlesztési stratégia a kistérségekben, avagy az elmúlt 10 év fürdőfejlesztéseinek turisztikai hatásai Csongrád megyében
: Tapasztó Daniella
: Tapasztó Daniella
A tradicionális BÁV Zrt. zálogtevékenysége napjainkban
: Petró Viktória
: Petró Viktória
Új üzletág bevezetésének hatása tradicionális cégek termékpolitikájára
: Sereg Réka Klára
: Sereg Réka Klára
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
Vas megye turisztikai imázsa
: Hegedüs Renáta Anna
: Hegedüs Renáta Anna
Vas megye turisztikai kínálata
: Kovács Zsolt
: Kovács Zsolt
Heves megye egészségturizmusának elemzése
: Csanálosi Zsófia
: Csanálosi Zsófia
Nógrád megye falusi turizmusa
: Maczkó Frida Rebeka
: Maczkó Frida Rebeka
Tolna megye turizmusfejlesztési lehetőségei
: Horváth Csenge
: Horváth Csenge
Versenyképesség megőrzése és motivált munkaerő alkalmazása Az Employer Branding szerepe és hatása a Continental Autonomous Mobility Hungary Kft. példáján keresztül
: Gál Balázs
: Gál Balázs
Pest megye borturizmusa és borfesztiváljai
: Borsos Nikolett
: Borsos Nikolett
Szervezeti változások az egyedi gyártás területén a versenyképesség megőrzése érdekében
: Farkas Mónika
: Farkas Mónika
Édes élet délen - a tradicionális dél-olasz cukrászat nyomában
: Erdei Blanka
: Erdei Blanka
Fejér megye utazási irodai piaca
: Farkas Boglárka
: Farkas Boglárka
Az erdélyi Kolozs megye turizmusa
: Kömöcsi Fruzsina
: Kömöcsi Fruzsina
Hargita megye szállodapiacának komplex elemzése
: Kovács Júlia
: Kovács Júlia
Vállalatok telephelyválasztása Zala megye látószögéből
: Lovkó Bonita
: Lovkó Bonita
Híresség szerepe egy tradicionális magyar cég új márkáinak marketingkommunikációjában
: Kaspár Norbert
: Kaspár Norbert
A mai koktéltrendek
: Mile Réka
: Mile Réka
Menedzsment eszközök alkalmazása a minőségbiztosításban, értékek megőrzése a pandémia ideje alatt
: Bakondi Norbert
: Bakondi Norbert
The Community of Whitehorse és Heves megye poziciolálása
: Kenesei Balázs
: Kenesei Balázs
Hasonló tételek
-
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta -
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili -
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin -
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter -
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina