Új irányzatok vizsgálata a vendéglátásban - különös tekintettel az éttermekre és kávézókra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | extrém vendéglátóhelyek innováció tematikus éttermek új irányzatú vendéglátóhelyek vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36529 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36529 | ||
| 005 | 20210922090405.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szabó Gerda | |
| 245 | 1 | 0 | |a Új irányzatok vizsgálata a vendéglátásban - különös tekintettel az éttermekre és kávézókra |c Szabó Gerda |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A minket körülvevő világot a folyamatos változások és innováció kora jellemzi a 21. században. Ezek a nagymértékű változások az élet minden területére, így a turisztikai és a vendéglátóipari szektorra is kiterjednek. A dolgozatomban olyan vendéglátóhelyeket- főként éttermeket és kávézókat- vizsgáltam, amelyek eltérnek a megszokottól. Akár kínálatukat tekintve, akár a külső és belső megjelenést vizsgálva szembetűnő a különbség a hagyományos és az új irányzatú vendéglátóhelyek között. Ezek a különleges helyek nem az utóbbi pár évben jelentek meg az életünkben, hanem sokkal korábban, mint gondoltuk volna és számos érdekességet fedezhetünk fel a létrejöttük történetében és a jelenlegi működésükben. | |
| 695 | |a extrém vendéglátóhelyek | ||
| 695 | |a innováció | ||
| 695 | |a tematikus éttermek | ||
| 695 | |a új irányzatú vendéglátóhelyek | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Fenyvesi Dr. Éva |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36529/1/szab%C3%B3_gerda_ka5ysv_final.pdf |z Dokumentum-elérés |