A Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | bor borászat COVID-19 itallap vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36574 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg36574 | ||
005 | 20210922090526.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Bardócz Attila | |
245 | 1 | 2 | |a A Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzése |c Bardócz Attila |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A dolgozat a szombathelyi Józsi Bácsi Vendéglőjének itallap elemzéséről elemzéséről szól. A projektmunka központjában a borok valamint a borból készült italok állnak. A hely általános bemutatása után a borlap elemzése történik. Ezt követően a borpiac hazai és nemzetközi helyzete kerül szóba a koronavírus-járványt megelőzően, az alatt, valamint azt követően. Az írás igyekszik általános képet adni, illetve javaslatot tesz a jövőre nézve. Ez a borturizmus, borutak népszerűsítésében mutatkozik meg. A dolgozat végén összegzés található. | |
695 | |a bor | ||
695 | |a borászat | ||
695 | |a COVID-19 | ||
695 | |a itallap | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36574/1/Projektmunka%20Bard%C3%B3cz%20Attila%20QEYJNO.pdf |z Dokumentum-elérés |