A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | borászat borkultúra étterem kérdőíves felmérés magyarországi borvidékek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36598 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36598 | ||
| 005 | 20210922090607.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Vida Nikolett | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában. |c Vida Nikolett |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatomat Magyarország borrégióinak rövid felsorolásával kezdem, kihangsúlyozva a Felső-Pannon borrégió természeti adottságait és jellegzetes szőlőfajtáit. A Móri borvidék részletes bemutatása, kezdve a történelmi múltjával, amely nagyban befolyásolta a borvidék sorsát. Azoknak a szőlőfajtáknak az ismertetése, amelyek által a Móri borvidék a hazai bortermelés egykor fontos bortermelő vidékévé vált, kiemelten az ezerjót, amely a borvidék legjellemzőbb szőlőfajtája. | |
| 695 | |a borászat | ||
| 695 | |a borkultúra | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a kérdőíves felmérés | ||
| 695 | |a magyarországi borvidékek | ||
| 700 | 1 | |a Seregi Andrásné |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36598/1/dolgozat%20Vida%20Nikolett%202021.pdf |z Dokumentum-elérés |