A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vida Nikolett
További közreműködők: Seregi Andrásné
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:borászat
borkultúra
étterem
kérdőíves felmérés
magyarországi borvidékek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36598

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36598
005 20210922090607.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Vida Nikolett 
245 1 2 |a A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.  |c Vida Nikolett  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Dolgozatomat Magyarország borrégióinak rövid felsorolásával kezdem, kihangsúlyozva a Felső-Pannon borrégió természeti adottságait és jellegzetes szőlőfajtáit. A Móri borvidék részletes bemutatása, kezdve a történelmi múltjával, amely nagyban befolyásolta a borvidék sorsát. Azoknak a szőlőfajtáknak az ismertetése, amelyek által a Móri borvidék a hazai bortermelés egykor fontos bortermelő vidékévé vált, kiemelten az ezerjót, amely a borvidék legjellemzőbb szőlőfajtája. 
695 |a borászat 
695 |a borkultúra 
695 |a étterem 
695 |a kérdőíves felmérés 
695 |a magyarországi borvidékek 
700 1 |a Seregi Andrásné  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36598/1/dolgozat%20Vida%20Nikolett%202021.pdf  |z Dokumentum-elérés