A közétkeztetés szervezése Kispesten, a Gazdasági Ellátó Szervezet gondozásában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Seres Anna
További közreműködők: Papp Judit
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:CCP
étlap
GESZ
HACCP
közétkeztetés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36642
Leíró adatok
Kivonat:A dolgozatomba elsősorban a közétkeztetéssel kapcsolatos folyamatokat, szabályokat és általános tudnivalókat ismertetem. A célom ezzel a dolgozattal, hogy ismertessem a GESZ illetve a közétkeztetésen belül milyen folyamatok vannak, miket kell előre megtervezni annak érdekében, hogy az iskolákban probléma mentesen, gördülékenyen, szabályoknak eleget téve folyhasson a diákok étkeztetése. Célcsoportnak azokat választottam, kiknek iskoláskorú gyermekei vannak, és igénybe veszik az iskola által kínált étkeztetést, menzát.