A közétkeztetés szervezése Kispesten, a Gazdasági Ellátó Szervezet gondozásában
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | CCP étlap GESZ HACCP közétkeztetés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36642 |
| Abstract: | A dolgozatomba elsősorban a közétkeztetéssel kapcsolatos folyamatokat, szabályokat és általános tudnivalókat ismertetem. A célom ezzel a dolgozattal, hogy ismertessem a GESZ illetve a közétkeztetésen belül milyen folyamatok vannak, miket kell előre megtervezni annak érdekében, hogy az iskolákban probléma mentesen, gördülékenyen, szabályoknak eleget téve folyhasson a diákok étkeztetése. Célcsoportnak azokat választottam, kiknek iskoláskorú gyermekei vannak, és igénybe veszik az iskola által kínált étkeztetést, menzát. |
|---|