A közétkeztetés szervezése Kispesten, a Gazdasági Ellátó Szervezet gondozásában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Seres Anna
További közreműködők: Papp Judit
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:CCP
étlap
GESZ
HACCP
közétkeztetés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36642

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36642
005 20210922090727.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Seres Anna 
245 1 2 |a A közétkeztetés szervezése Kispesten, a Gazdasági Ellátó Szervezet gondozásában  |c Seres Anna  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozatomba elsősorban a közétkeztetéssel kapcsolatos folyamatokat, szabályokat és általános tudnivalókat ismertetem. A célom ezzel a dolgozattal, hogy ismertessem a GESZ illetve a közétkeztetésen belül milyen folyamatok vannak, miket kell előre megtervezni annak érdekében, hogy az iskolákban probléma mentesen, gördülékenyen, szabályoknak eleget téve folyhasson a diákok étkeztetése. Célcsoportnak azokat választottam, kiknek iskoláskorú gyermekei vannak, és igénybe veszik az iskola által kínált étkeztetést, menzát. 
695 |a CCP 
695 |a étlap 
695 |a GESZ 
695 |a HACCP 
695 |a közétkeztetés 
700 1 |a Papp Judit  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36642/1/Projektmunka%20v%C3%A9gleges%2C%20SERES%20ANNA%2C%20CLEIK1%20%281%29.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36642/2/Titkos%C3%ADt%C3%A1si%20k%C3%A9relem.pdf  |z Dokumentum-elérés