A közétkeztetés szervezése Kispesten, a Gazdasági Ellátó Szervezet gondozásában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | CCP étlap GESZ HACCP közétkeztetés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36642 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36642 | ||
| 005 | 20210922090727.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Seres Anna | |
| 245 | 1 | 2 | |a A közétkeztetés szervezése Kispesten, a Gazdasági Ellátó Szervezet gondozásában |c Seres Anna |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatomba elsősorban a közétkeztetéssel kapcsolatos folyamatokat, szabályokat és általános tudnivalókat ismertetem. A célom ezzel a dolgozattal, hogy ismertessem a GESZ illetve a közétkeztetésen belül milyen folyamatok vannak, miket kell előre megtervezni annak érdekében, hogy az iskolákban probléma mentesen, gördülékenyen, szabályoknak eleget téve folyhasson a diákok étkeztetése. Célcsoportnak azokat választottam, kiknek iskoláskorú gyermekei vannak, és igénybe veszik az iskola által kínált étkeztetést, menzát. | |
| 695 | |a CCP | ||
| 695 | |a étlap | ||
| 695 | |a GESZ | ||
| 695 | |a HACCP | ||
| 695 | |a közétkeztetés | ||
| 700 | 1 | |a Papp Judit |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36642/1/Projektmunka%20v%C3%A9gleges%2C%20SERES%20ANNA%2C%20CLEIK1%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36642/2/Titkos%C3%ADt%C3%A1si%20k%C3%A9relem.pdf |z Dokumentum-elérés |