A Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Perger Botond
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:COVID-19
étterem
higiénia
koronavírus-járvány (COVID-19)
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36715
Leíró adatok
Kivonat:A szakdolgozatom lényege az hogy akár egy átlag emberrel is megérthessem a COVID-19 okozta "pusztitást" egy átlagos étteremmel szemben. Ezt az ismertetést a gyakorlati helyemen keresztül teszem. Többek között kitérek magára a pandémiára, illetve az alap éttermi higiéniás szabályokra, illetve ezeknek a szabályoknak a változására a vírus hatására, A végére egy kutatómunkát készítettem, amivel több mint 180 embert kérdeztem meg a szakdolgozat témájával kapcsolatban. És ezekből az adatokból vontam következtetéseket.