A Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | COVID-19 étterem higiénia koronavírus-járvány (COVID-19) vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36715 |
Kivonat: | A szakdolgozatom lényege az hogy akár egy átlag emberrel is megérthessem a COVID-19 okozta "pusztitást" egy átlagos étteremmel szemben. Ezt az ismertetést a gyakorlati helyemen keresztül teszem. Többek között kitérek magára a pandémiára, illetve az alap éttermi higiéniás szabályokra, illetve ezeknek a szabályoknak a változására a vírus hatására, A végére egy kutatómunkát készítettem, amivel több mint 180 embert kérdeztem meg a szakdolgozat témájával kapcsolatban. És ezekből az adatokból vontam következtetéseket. |
---|