A Boglár Repeta Étterem higiénia szabályainak változása a Pandémia hatására

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Perger Botond
Other Authors: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Format: Thesis
Kulcsszavak:COVID-19
étterem
higiénia
koronavírus-járvány (COVID-19)
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36715
Description
Abstract:A szakdolgozatom lényege az hogy akár egy átlag emberrel is megérthessem a COVID-19 okozta "pusztitást" egy átlagos étteremmel szemben. Ezt az ismertetést a gyakorlati helyemen keresztül teszem. Többek között kitérek magára a pandémiára, illetve az alap éttermi higiéniás szabályokra, illetve ezeknek a szabályoknak a változására a vírus hatására, A végére egy kutatómunkát készítettem, amivel több mint 180 embert kérdeztem meg a szakdolgozat témájával kapcsolatban. És ezekből az adatokból vontam következtetéseket.