A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | árképzés fogyasztói igények marketing szükségletek vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36761 |
| Abstract: | Projektmunkám során két általam ismert vendéglátó egység kínálatát szerettem volna elemezni és összehasonlítani. Továbbá arra kerestem a választ, hogy a kínálaton mint szükséglet kielégítő elemen felül található-e valamilyen szubjektív tényező, amely hatással van a fogyasztóra, hogy azonos kínálatú és profilú üzletek között mi a döntésének oka. A hazai vendéglátás helyzetéhez is viszonyítottam az általam vizsgált vendéglátó egységeket, hogy ők mit tettek a fennmaradás érdekében. Illetve megvizsgáltam a kínálatot befolyásoló tényezőket, hogyan hatnak a gyakorlatban és, hogy a lokalizáció és a termékpozícionálás mennyire is fontos a vendéglátó egységek életében. |
|---|