A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lehőcz Roland
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:árképzés
fogyasztói igények
marketing
szükségletek
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36761
Leíró adatok
Kivonat:Projektmunkám során két általam ismert vendéglátó egység kínálatát szerettem volna elemezni és összehasonlítani. Továbbá arra kerestem a választ, hogy a kínálaton mint szükséglet kielégítő elemen felül található-e valamilyen szubjektív tényező, amely hatással van a fogyasztóra, hogy azonos kínálatú és profilú üzletek között mi a döntésének oka. A hazai vendéglátás helyzetéhez is viszonyítottam az általam vizsgált vendéglátó egységeket, hogy ők mit tettek a fennmaradás érdekében. Illetve megvizsgáltam a kínálatot befolyásoló tényezőket, hogyan hatnak a gyakorlatban és, hogy a lokalizáció és a termékpozícionálás mennyire is fontos a vendéglátó egységek életében.