A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lehőcz Roland
Other Authors: Gancsovné Rossi Krisztina
Format: Thesis
Kulcsszavak:árképzés
fogyasztói igények
marketing
szükségletek
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36761

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36761
005 20210922091109.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Lehőcz Roland 
245 1 2 |a A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása  |c Lehőcz Roland  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkám során két általam ismert vendéglátó egység kínálatát szerettem volna elemezni és összehasonlítani. Továbbá arra kerestem a választ, hogy a kínálaton mint szükséglet kielégítő elemen felül található-e valamilyen szubjektív tényező, amely hatással van a fogyasztóra, hogy azonos kínálatú és profilú üzletek között mi a döntésének oka. A hazai vendéglátás helyzetéhez is viszonyítottam az általam vizsgált vendéglátó egységeket, hogy ők mit tettek a fennmaradás érdekében. Illetve megvizsgáltam a kínálatot befolyásoló tényezőket, hogyan hatnak a gyakorlatban és, hogy a lokalizáció és a termékpozícionálás mennyire is fontos a vendéglátó egységek életében. 
695 |a árképzés 
695 |a fogyasztói igények 
695 |a marketing 
695 |a szükségletek 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36761/1/Leh%C5%91cz%20Roland%20-%20Projektmunka%202021.pdf  |z Dokumentum-elérés