A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | árképzés fogyasztói igények marketing szükségletek vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36761 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg36761 | ||
005 | 20210922091109.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Lehőcz Roland | |
245 | 1 | 2 | |a A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása |c Lehőcz Roland |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Projektmunkám során két általam ismert vendéglátó egység kínálatát szerettem volna elemezni és összehasonlítani. Továbbá arra kerestem a választ, hogy a kínálaton mint szükséglet kielégítő elemen felül található-e valamilyen szubjektív tényező, amely hatással van a fogyasztóra, hogy azonos kínálatú és profilú üzletek között mi a döntésének oka. A hazai vendéglátás helyzetéhez is viszonyítottam az általam vizsgált vendéglátó egységeket, hogy ők mit tettek a fennmaradás érdekében. Illetve megvizsgáltam a kínálatot befolyásoló tényezőket, hogyan hatnak a gyakorlatban és, hogy a lokalizáció és a termékpozícionálás mennyire is fontos a vendéglátó egységek életében. | |
695 | |a árképzés | ||
695 | |a fogyasztói igények | ||
695 | |a marketing | ||
695 | |a szükségletek | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36761/1/Leh%C5%91cz%20Roland%20-%20Projektmunka%202021.pdf |z Dokumentum-elérés |