A Beach Büfé és a Waffle & Love vendéglátó egységek kínálatának elemzése és összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Lehőcz Roland |
---|---|
További közreműködők: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | árképzés fogyasztói igények marketing szükségletek vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36761 |
Hasonló tételek
Az Aquaworlben található vendéglátó egységek kínálatának elemzése
: Buzamanisz Attila
: Buzamanisz Attila
Vendéglátó egységek belsőépítészeti összehasonlítása a mai szemmel
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
A "mindenmentes" vendéglátó egységek, mint turisztikai vonzerő
: Kiss Fanni Mária
: Kiss Fanni Mária
A Waffle Wonderland vendégeinek fogyasztói szokásai
: Simon Tünde Réka
: Simon Tünde Réka
Lupa Beach Hotel **** megvalósíthatósági tanulmánya
: Módos Dorottya
: Módos Dorottya
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A We Love Kreatív Kft. online marketing tevékenysége
: Petri Csenge
: Petri Csenge
A Covid-19 járvány megfékezésére hozott kormányzati intézkedések hatása a kaposvári italértékesítésre specializálódott vendéglátó egységek működésére
: Fodor Euniké
: Fodor Euniké
A belföldi 20-35 éves wellness turisták fogyasztói magatartása, motivációi és a befogadó vendéglátó egységek felkészültségének harmóniája
: Rosta Nóra Katalin
: Rosta Nóra Katalin
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya
: Nyirfás Luca Dorottya
Multilexikális egységek az olasz nyelvben
: Fodorné Bene Kata
Megjelent: (2018)
: Fodorné Bene Kata
Megjelent: (2018)
Love factory, az új Fiesta sikerének kulcsa! Fogyasztói szokások és befogadói attitűd, azonos vagyok-e a hősömmel?
: Kiss Nikolett
: Kiss Nikolett
A Pilis Coop kereskedelmi egységek marketingkommunikációs tevékenységeinek elemzése
: Vadászi Kitti
: Vadászi Kitti
Az animáció hozzáadott értéke a szállodai vendégelégedettséghez a Camping Tamarit Beach Resort példáján keresztül
: Köles Réka
: Köles Réka
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
A METRO Cash & Carry célcsoport menedzsmentje és az I love Pub program lehetőségei
: Kis Dávid Sándor
: Kis Dávid Sándor
Bük és Sárvár turisztikai keresletének és kínálatának összehasonlítása
: Szabó Anna
: Szabó Anna
Egy kisvállalkozás hatása az üzleti turizmusra a We Love Kreatív Kft. példáján keresztül
: Varjasi Martina Mirtill
: Varjasi Martina Mirtill
A koronavírus hatása a profitorientált gazdálkodó egységek működésére
: Ignéczi Norina
: Ignéczi Norina
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
Partium - részek és egységek régen és ma avagy a magyar-román államhatáron átnyúló kapcsolatok az Európai Unió határán
: Varga Mónika
: Varga Mónika
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Málta turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Kocsis Anett
: Kocsis Anett
A Raiffeisen-Agro Mo. Kft-n belüli önelszámoló egységek tevékenységének, hatékonyságának és jövedelmezőségének elemzése
: Führpasz György
: Führpasz György
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Hasonló tételek
-
Az Aquaworlben található vendéglátó egységek kínálatának elemzése
: Buzamanisz Attila -
Vendéglátó egységek belsőépítészeti összehasonlítása a mai szemmel
: Grámán Richárd Archibald -
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra -
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni -
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett