Kínálatelemzés a Rönkház étteremben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Krisztina
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:kereslet
kínálat
kutatások
szezonális
vállalkozás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36812

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36812
005 20210922091912.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kovács Krisztina 
245 1 0 |a Kínálatelemzés a Rönkház étteremben  |c Kovács Krisztina  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A szakdolgozatom elsősorban a kínálatelemzésről írtam, majd a kereslet-kínálat egyensúlyáról. Későbbiekben magáról az étteremről írtam pár oldalt, hiszen erről szól a dolgozatom és nem feltételezhetem, hogy mindenki ismeri a helyet. Ezek után főként az étteremben folytatott munkákról írtam és több kisebb munkafolyamatra szántam pár sort, amibe jobban bele láttam a szakmai gyakorlatom során. Ezen folyamatok  például az étterem kínálata, beszerzési folyamatok, raktározás és egyéb teendők. A következőkben a kutatásokról írtam, amiket elvégeztem. Elsősorban egy kérdőíves vizsgálatot csináltam, mert szerintem nagyon fontos megérteni, hogy a vendégek hogyan látják az éttermet és szeretnek-e oda járni, étkezni. A másik vizsgálat, amit elvégeztem és beletettem a dolgozatomba, az egy mélyinterjú, aminek azért éreztem szükségét, mert nagyon hasznosnak tartom ennek a módszernek az elemzését. A tapasztalataim alapján megtudtam, hogy a Rönkház étterem vezetősége és dolgozói hihetetlen alázattal és becsülettel vezetik ezt a vállalkozást és végzik a munkájukat, ez csak megerősítette bennem, hogy ebben a szakmában helyezkedjem el. 
695 |a kereslet 
695 |a kínálat 
695 |a kutatások 
695 |a szezonális 
695 |a vállalkozás 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36812/1/Szakdolgozat%20Kov%C3%A1cs%20Krisztina%20COA6K3.pdf  |z Dokumentum-elérés