Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Krisztina |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | kereslet kínálat kutatások szezonális vállalkozás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36812 |
Hasonló tételek
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
Kínálatelemzés a Flyby Steakhouseban
: Saller Olivér
: Saller Olivér
Kínálatelemzés a Pizza Mamma pizzériában
: Mészáros Adél Mária
: Mészáros Adél Mária
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Konyhatechnológiák és a hozzájuk kapcsolódó berendezések bemutatása a Viniczai étteremben.
: Kovács András
: Kovács András
Az egri borok érvényesülése a Piroska Étteremben
: Sály Viktória Fanni
: Sály Viktória Fanni
Tevékenységek a Natura Hill Vendégház és Étteremben
: Kelemen-Madarász Nóra
: Kelemen-Madarász Nóra
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben
: Jovon Dominik
: Jovon Dominik
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
Rendezvények a Tanya Csárda étteremben és a Barabás tanyán
: Kun Martina
: Kun Martina
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
A panaszszituációk kezelése a forrástól a megoldásig a Festett Kakas étteremben
: szrogh anett
: szrogh anett
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
A felsőoktatásban tanulók táplálkozási szokásai a hétköznapokban és étteremben történő fogyasztás esetén
: Imre Eszter
: Imre Eszter
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben
: Róth Kinga
: Róth Kinga
Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben.
: Bajkai Bettina
: Bajkai Bettina
Egy csokoládé és borkóstoló rendezvény megvalósíthatóságának vizsgálata fine dining stílusban a Textúra étteremben
: Faragó Linda Klaudia
: Faragó Linda Klaudia
A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége
: Matos Levente
Megjelent: (2013)
: Matos Levente
Megjelent: (2013)
Hajléktalanok a magyar médiában
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A belső kommunikáció eszközei és azok hatékonysága, motivációs szerepe a Vodafone Magyarországnál
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A Stiefel Magyarország Kft. marketingstratégiája és értékesítési tevékenysége, kiemelve a B2B szektort
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A különböző generációk karriertervei Léteznek-e Magyarországon generációs különbségek munkaerőpiaci elvárásokkal kapcsolatosan /
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Merre tovább? – avagy a BKK Zrt. munkavállalóinak fejlődési hatékonysága
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A kormányzati árszabályozás hatása egy közüzemi szolgáltató vállalat gazdálkodására, és controlling aspektusai
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Hasonló tételek
-
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta -
Kínálatelemzés a Flyby Steakhouseban
: Saller Olivér -
Kínálatelemzés a Pizza Mamma pizzériában
: Mészáros Adél Mária -
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara -
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka