Egy sikeres vállalkozás életben maradása a Koronavírus-járvány idején
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | koronavírus-járvány (COVID-19) Monszun Coffee&More piaci elemzés válságkezelés vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36840 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36840 | ||
| 005 | 20210922092010.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Végh Boglárka | |
| 245 | 1 | 0 | |a Egy sikeres vállalkozás életben maradása a Koronavírus-járvány idején |c Végh Boglárka |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A 2020-ban megjelenő Koronavírus-járvány jelentősen érintette a hazai szolgáltató szektort, ezen belül is kifejezetten a turizmust és vendéglátást. A vendéglátó egységek tulajdonosainak olyan nehézségekkel, kihívásokkal, valamint akadályokkal kellett és kell szembenézniük, amilyeneket addig soha nem tapasztaltak. A Magyar Kormány részéről különböző intézkedések kerültek bevezetésre a koronavírus megjelenését követően, melynek következtében új, speciális válságkezelési stratégiákat kellett kidolgozniuk és alkalmazniuk a turizmus és a vendéglátás területén dolgozóknak. A Monszun Coffee&More egy budapesti kisvállalkozás, melynek vezetője is szembesült a koronavírus okozta nehézségekkel. Ám ezek ellenére vállalkozása az elmúlt másfél évben életben tudott maradni, törzsvendégeiket nem veszítették el és a kávézó vezetőjének fejlesztő, újító ötletei is vannak a jövőre nézve. | |
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a Monszun Coffee&More | ||
| 695 | |a piaci elemzés | ||
| 695 | |a válságkezelés | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Szalók Dr. Csilla |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36840/1/Projektmunka%20V%C3%A9gh%20Bogl%C3%A1rka%202021.pdf |z Dokumentum-elérés |