Az élelmiszerpazarlás komplex elemzése a budapesti Hilton Garden Inn szálloda példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Tomasovszki Klaudia |
---|---|
Other Authors: | Karakasné Morvay Klára |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | élelmiszerbank élelmiszerhulladék élelmiszerpazarlás fenntartható fejlődés fenntartható szálloda fenntarthatóság Hilton HOTREC hulladékhierarchia NÉBIH szállodaipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36877 |
Similar Items
A Hilton szállodák hűségprogramja, valamint felépítése és a Budapesti Hilton Garden Inn rendszere, Front Office tevékenységei
: Rácz Rebeka
: Rácz Rebeka
Front Office tevékenység működése, szerepe, bemutatása a Hilton Garden Inn Budapest City Center szállodában
: Lakatos Petra
: Lakatos Petra
Az élelmiszerpazarlás csökkentése a szállodaiparban – lehetőségek és gyakorlatok bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Varga Virág
: Varga Virág
A housekeeping tevékenységének elemzése különböző típusú szálláshelyeken – A Hilton Garden Inn Budapest City Centre és a Rooftop City Residence alapján
: Faragó Virág Alexa
: Faragó Virág Alexa
Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül
: Eged Zsolt
: Eged Zsolt
Az élelmiszerpazarlás kritikus pontjainak vizsgálata egy budapesti, ötcsillagos szállodában
: Tamásy Alexa
: Tamásy Alexa
A Holiday-Inn Budapest-Budaörs szálloda működésének és vendégelégedettségének vizsgálata
: Rostás Nikolett
: Rostás Nikolett
A kommunikáció jelentősége a Hilton Budapest City szálloda Front Desk részlegének példáján keresztül
: Kiss Balázs
: Kiss Balázs
A Front office tevékenységének elemzése a Hotel City Inn példáján keresztül
: Lajos Viktória
: Lajos Viktória
Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei
: Ignácz Lukács Máté
: Ignácz Lukács Máté
Koronavírus hatásának bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Mező Petra
: Mező Petra
Egy szálloda rendezvénytevékenységének komplex elemzése
: Orosz Kinga
: Orosz Kinga
A Hilton Budapest szálloda és versenytársainak F&B gazdálkodásának összehasonlító elemzése
: Csetnegi Andrea
: Csetnegi Andrea
Egy budapesti szálloda piaci bevezetése a Lifestyle Hotel példáján keresztül
: Tordai Péter
: Tordai Péter
Az Opera Garden Hotel & Apartments piaci pozíciójának elemzése
: Pázmándy Eszter
: Pázmándy Eszter
Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben
: Safarcsik Nikolett
: Safarcsik Nikolett
Egy önálló, belvárosi szálloda, szervezeti egységei közötti kapcsolat bemutatása, a Hotel City Inn**** példája alapján
: Radnai Lilla
: Radnai Lilla
Konkrét szálloda F&B részlegének komplex elemzése
: Gazdik Krisztián
: Gazdik Krisztián
A Hilton Budapest City szerepe a budapesti konferenciaturizmus világában
: Paulovics Kitti Enikő
: Paulovics Kitti Enikő
Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül
: But-Pálfi Brigitta
: But-Pálfi Brigitta
Tanulmány a Hilton Budapest rendezvényszervezéséről
: Farkas Klaudia
: Farkas Klaudia
Ételkészítési technológiák a Tulip Inn Millenniumban
: Resch Miklós
: Resch Miklós
A Hotel City Inn**** versenyképességi tényezői
: Kahancz Erika
: Kahancz Erika
Front Office tevékenységek elemzése az Opera Garden Hotel & Apartmentsban
: Gerencsér Anna Nóra
: Gerencsér Anna Nóra
Az élelmiszerpazarlás vizsgálata a vendégösszetétel viszonylatában a Hotel Budapestben
: Perjési Dávid
: Perjési Dávid
Community gardens as sustainable community movementorganisations in Hungary
: Bársony Fanni
Published: (2019)
: Bársony Fanni
Published: (2019)
Stratégiai tervezés az Info-Garden Kft.-nél
: Scheffer Viktor
: Scheffer Viktor
No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére.
: Lammel Kálmán
: Lammel Kálmán
Technológiai újdonságok a szállodaipar területén és modernizációs lehetőségek a Park Inn by Radisson Budapest példáján keresztül
: Laczházy Anna
: Laczházy Anna
Az újonnan induló Green Grizzly Garden marketingtevékenységének kialakítása
: Stéh Ibolya
: Stéh Ibolya
A vendégelégedettség és vendéghűség kapcsolata a Hilton Hotel Budapest példáján keresztül
: Mikó Anna Laura
: Mikó Anna Laura
A szállodai vendégélmény és szolgáltatásminőség a Hilton Hotel Budapest példáján keresztül
: Sági Adél
: Sági Adél
Egy budapesti ibis szálloda pandémia utáni működésének elemzése
: Viglási Roland
: Viglási Roland
Hilton, mint brand vizsgálata a különböző régiókban
: Borics Klaudia
: Borics Klaudia
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
: Kovács Lilla
: Kovács Lilla
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
Válságkommunikáció, mint a válságkezelés egyik kulcsfontosságú eleme egy budapesti szálloda belső kommunikációjának példáján keresztül
: Kajtor Anita
: Kajtor Anita
Uniós források hatása a Garden Juice Kft. vizsgálatában
: Lesták Márk
: Lesták Márk
A Hilton Budapest felújítása
: Nagy Tamás
: Nagy Tamás
Az élelmiszerpazarlás jelensége. Az élelmiszerhulladék csökkentése érdekében tett lépések Dániában és Magyarországon
: Csaholczi Gergő Antal
: Csaholczi Gergő Antal
Similar Items
-
A Hilton szállodák hűségprogramja, valamint felépítése és a Budapesti Hilton Garden Inn rendszere, Front Office tevékenységei
: Rácz Rebeka -
Front Office tevékenység működése, szerepe, bemutatása a Hilton Garden Inn Budapest City Center szállodában
: Lakatos Petra -
Az élelmiszerpazarlás csökkentése a szállodaiparban – lehetőségek és gyakorlatok bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Varga Virág -
A housekeeping tevékenységének elemzése különböző típusú szálláshelyeken – A Hilton Garden Inn Budapest City Centre és a Rooftop City Residence alapján
: Faragó Virág Alexa -
Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül
: Eged Zsolt