A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | cukrászda Gerbeaud Café és Cukrászda kávéház kínálat kínálatelemzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36881 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36881 | ||
| 005 | 20210922092129.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szilágyi Attila | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata |c Szilágyi Attila |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban a Gerbeaud Café és Cukrászdát, annak tevékenységeit, és kínálatát mutatom be. Úgy gondolom, hogy egy olyan nagy múltú vendéglátóegységnél, mint a Gerbeaud, helytálló az időbeni összehasonlítás saját magával, ezért a jelenkori Gerbeaud tevékenységét és jelentősebb kínálati elemeit a tíz évvel korábbi önmagával helyezem összehasonlításba. Kutatásom során górcső alá helyezem a Gerbeaud Café és Cukrászda 2004-es étlapját, a 2011-est, amely már az új, fiatalos arculat jegyében készült, a 2019 nyarán érvényben lévő étlapot, amely legutolsó teljes értékű szezon a járványhelyzet előttről, valamint a lezárások után, a nyári újraindítást követően kiadott menüsort. Szakdolgozatom célja, egy át fogó képet adni a Gerbeaud Cukrászda kínálatáról, ismertetni a legmeghatározóbb kínálati elemeit. | |
| 695 | |a cukrászda | ||
| 695 | |a Gerbeaud Café és Cukrászda | ||
| 695 | |a kávéház | ||
| 695 | |a kínálat | ||
| 695 | |a kínálatelemzés | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36881/1/Szakdolgozat_Sz_A.pdf |z Dokumentum-elérés |