A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étterem fő folyamatok HACCP melegkonyha vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36887 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg36887 | ||
005 | 20210922092139.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Tóth Sándor Dávid | |
245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban |c Tóth Sándor Dávid |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A Bellozzo gyorséttermen keresztül kívánom bemutatni a vendéglátás fő folyamatait. Ezeknek rengeteg szabályozása van, amik rengeteg hibázási lehetőséggel járnak. Ezeket bemutatom az Allee Bellozzoban. A higiéniai gondatlanságokat vagy például a kialakításban való figyelmetlenségeket. Néhány kérdésre keresve a választ ami a pandémia idején különösen érdekesek lehetnek. Gyors étteremlánc ként érdekes helynek számít mert mégis éttermi főző, illetve melegkonyha, amin keresztül kiválóan be lehet mutatni az ételkészítés folyamatait. A Vizsgált fő folyamatok: Beszerzés, raktározás, termelés, értékesítés, szolgáltatások Külön hangsúlyt fektetve a HACCP bemutatásán, hogy hogyan is alakítják ki ezt a rendszert egy vendéglátóegységben. | |
695 | |a étterem | ||
695 | |a fő folyamatok | ||
695 | |a HACCP | ||
695 | |a melegkonyha | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36887/1/%281%29_Szakdolgozat_T%C3%B3th_S%C3%A1ndor_D%C3%A1vid.pdf |z Dokumentum-elérés |