A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Sándor Dávid
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
fő folyamatok
HACCP
melegkonyha
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36887

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36887
005 20210922092139.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Tóth Sándor Dávid 
245 1 2 |a A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban  |c Tóth Sándor Dávid  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A Bellozzo gyorséttermen keresztül kívánom bemutatni a vendéglátás fő folyamatait. Ezeknek rengeteg szabályozása van, amik rengeteg hibázási lehetőséggel járnak. Ezeket bemutatom az Allee Bellozzoban. A higiéniai gondatlanságokat vagy például a kialakításban való figyelmetlenségeket. Néhány kérdésre keresve a választ ami a pandémia idején különösen érdekesek lehetnek.  Gyors étteremlánc ként érdekes helynek számít mert mégis éttermi főző, illetve melegkonyha, amin keresztül kiválóan be lehet mutatni az ételkészítés folyamatait.  A Vizsgált fő folyamatok: Beszerzés, raktározás, termelés, értékesítés, szolgáltatások Külön hangsúlyt fektetve a HACCP bemutatásán, hogy hogyan is alakítják ki ezt a rendszert egy vendéglátóegységben. 
695 |a étterem 
695 |a fő folyamatok 
695 |a HACCP 
695 |a melegkonyha 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Balog-Siposné Szöcze Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36887/1/%281%29_Szakdolgozat_T%C3%B3th_S%C3%A1ndor_D%C3%A1vid.pdf  |z Dokumentum-elérés