A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
Saved in:
Main Author: | Tóth Sándor Dávid |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étterem fő folyamatok HACCP melegkonyha vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36887 |
Similar Items
A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
: Mészáros Tamás
: Mészáros Tamás
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
: Maczák Zsuzsanna Réka
: Maczák Zsuzsanna Réka
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán
: Kisiván Milán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya
: Egedi Orsolya
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya
: Nyirfás Luca Dorottya
A vendéglátás fő folyamatai a Benczúr Hotelben
: Dobrozemszky Gábor
: Dobrozemszky Gábor
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
A légitársaság választás fő szempontjai a diszkont és hagyományos modellek összehasonlítása
: Németh Anna
: Németh Anna
A street food láncok márkaépítési folyamatainak, marketingkommunikációjának, fogyasztói magatartásának vizsgálata
: Tóth Dávid
: Tóth Dávid
Magyarország fő vallásturisztikai helyszínei a Z generáció szemszögéből
: Salgói Panna Réka
: Salgói Panna Réka
Budapest lehetőségei az ezer fő feletti rendezvények befogadására
: Szó Bálint
: Szó Bálint
General Electric magyarországi tevékenysége és a fő üzletága a repülőgépgyártás /
: Sinkovicz István
: Sinkovicz István
Vendéglátás marketing
: Rostás Dániel
: Rostás Dániel
Vendéglátás marketing
: Palcsák Barbara
: Palcsák Barbara
Vendéglátás marketing
: Priáll Edina
: Priáll Edina
A Budapesti Értéktőzsde bemutatása és négy fő részvényének elemzése
: Szamkó András
: Szamkó András
I4.0 gyártósor folyamatai és az elektromos autók fő egységének felépülése
: Tóth Ádám
: Tóth Ádám
Az OECD-országok külkereskedelmének fő vonásai a hetvenes években
: Losoncz Miklós
Published: (1983)
: Losoncz Miklós
Published: (1983)
A FoMO és a közösségi média vizsgálata a budapesti elektronikus zenei szcénában
: Faragó Tímea
: Faragó Tímea
A Nemzetközi Bűnügyi Együttműködés fő szervei, különös tekintettel az Európai Unión belül működő rendőri szervekre, szervezetekre
: Papp Sándor
Published: (2009)
: Papp Sándor
Published: (2009)
A vendéglátás etikája
: Szemerédi Gábor
: Szemerédi Gábor
A vendéglátás etikája
: Gedeon Ábel László
: Gedeon Ábel László
Vendéglátás a szálláshelyeken
: Neczli Ervin Zsolt
: Neczli Ervin Zsolt
Fő folyamatok elemzése a vendéglátásban valamint a Székely Tanya csárdában
: Bohus Júlia
: Bohus Júlia
Underground vendéglátás Magyarországon
: Dajka Diána
: Dajka Diána
A Krisztina Cukrászda főbb folyamatainak vizsgálata
: Botlik Petra
: Botlik Petra
A kisvállalatok a gazdasági növekedés fő hajtóereje?! A német és a hazai kis- és középvállalkozások helyzetelemzése, a kormányok KKV politikája
: Várnai Kata
Published: (2007)
: Várnai Kata
Published: (2007)
A központi adók, kiemelten a fő jövedelem típusú adók szabályai Magyarországon
: Várfalvi Nikolett
: Várfalvi Nikolett
A turizmus és vendéglátás szereplőinek kapcsolata a médiával
: Papp Dávid
: Papp Dávid
A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon
: Kedves Kamilla
: Kedves Kamilla
Miért nem gurul a mozgó vendéglátás? A mozgó vendéglátás akadályai napjainkban
: Kovács Amarilla
: Kovács Amarilla
Vendéglátás a párizsi Disneylandben
: Torzsa Flóra
: Torzsa Flóra
Similar Items
-
A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
: Mészáros Tamás -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán -
A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
: Maczák Zsuzsanna Réka -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra