A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Grósz Lilia Anna
További közreműködők: Bándoli Attila István
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
kaviár
színvonal
vendég
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36894
Leíró adatok
Kivonat:A projektmunkámban a színvonalasság jelentőségét fejtettem ki bővebben az Arany Kaviár étterem keretein belül, melyhez az ételek és italok, a személyzet és a vendégfogadás is beletartozik. A kaviár, mint ételkülönlegesség is fontos szerepet kapott a dolgozatomban. Egy vendéglátóhely életében fontos szerepet tölt be a színvonal, mint tulajdonság. Az otthoni és az éttermi vendéglátás manapság meghatározó lehet az emberek életében, ezért is fejtettem ki a dolgozatomban bővebben ezt a két fajta vendéglátás típust.