A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Grósz Lilia Anna
További közreműködők: Bándoli Attila István
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
kaviár
színvonal
vendég
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36894

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36894
005 20210922092151.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Grósz Lilia Anna 
245 1 2 |a A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül  |c Grósz Lilia Anna  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A projektmunkámban a színvonalasság jelentőségét fejtettem ki bővebben az Arany Kaviár étterem keretein belül, melyhez az ételek és italok, a személyzet és a vendégfogadás is beletartozik. A kaviár, mint ételkülönlegesség is fontos szerepet kapott a dolgozatomban. Egy vendéglátóhely életében fontos szerepet tölt be a színvonal, mint tulajdonság. Az otthoni és az éttermi vendéglátás manapság meghatározó lehet az emberek életében, ezért is fejtettem ki a dolgozatomban bővebben ezt a két fajta vendéglátás típust. 
695 |a étterem 
695 |a kaviár 
695 |a színvonal 
695 |a vendég 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Bándoli Attila István  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36894/1/Gr%C3%B3sz%20Lilia%20Anna%20-%20Projektmunka%202021..pdf  |z Dokumentum-elérés