A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étterem kaviár színvonal vendég vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36894 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg36894 | ||
005 | 20210922092151.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Grósz Lilia Anna | |
245 | 1 | 2 | |a A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül |c Grósz Lilia Anna |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A projektmunkámban a színvonalasság jelentőségét fejtettem ki bővebben az Arany Kaviár étterem keretein belül, melyhez az ételek és italok, a személyzet és a vendégfogadás is beletartozik. A kaviár, mint ételkülönlegesség is fontos szerepet kapott a dolgozatomban. Egy vendéglátóhely életében fontos szerepet tölt be a színvonal, mint tulajdonság. Az otthoni és az éttermi vendéglátás manapság meghatározó lehet az emberek életében, ezért is fejtettem ki a dolgozatomban bővebben ezt a két fajta vendéglátás típust. | |
695 | |a étterem | ||
695 | |a kaviár | ||
695 | |a színvonal | ||
695 | |a vendég | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Bándoli Attila István |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36894/1/Gr%C3%B3sz%20Lilia%20Anna%20-%20Projektmunka%202021..pdf |z Dokumentum-elérés |