A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül
Saved in:
Main Author: | Grósz Lilia Anna |
---|---|
Other Authors: | Bándoli Attila István |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étterem kaviár színvonal vendég vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36894 |
Similar Items
Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt
: Farkas Tünde
: Farkas Tünde
Az Arany Kaviár étel- és az italkínálatának bemutatása
: Salga Réka
: Salga Réka
Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által
: Barta Zsófia
: Barta Zsófia
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
Rendezvényszervezés gyakorlata a Hungexpo keretein belül
: Lapicz Anna
: Lapicz Anna
A kommunikáció és reklám jelentősége egy fejlesztési projekt keretein belül
: Strigel Odett
: Strigel Odett
A nonverbális kommunikáció szerepe, jelentősége a Calzedonia Hungary Kft. keretein belül
: Nistor Krisztina
: Nistor Krisztina
Nemzetközi üzletfejlesztés az ENGAGE program keretein belül
: Balatoni Dalma Réka
: Balatoni Dalma Réka
Szakmai gyakorlatom a Tehetséggondozó program keretein belül
: Tóth Alexandra
: Tóth Alexandra
Az Air Cargo a Prevost Hungária Kft. keretein belül
: Turcsik Renáta
: Turcsik Renáta
IT üzemeltetés és Service Desk bemutatása az ITIL keretein belül.
: Győrfi Máté Viktor
: Győrfi Máté Viktor
Alternatív módszerrel történő konfliktuskezelés az osztályfőnöki órák keretein belül
: Halmi Gábor
: Halmi Gábor
Közúti fuvarozás a DHL Freight Magyarország Kft keretein belül.
: Bálint Nagy
Published: (2015)
: Bálint Nagy
Published: (2015)
Közúti árufuvarozás a DHL Freight Magyarország Kft. keretein belül.
: Nagy Bálint
: Nagy Bálint
Partnerkapcsolati hálózat vizsgálata a Siemens Energy Kft. keretein belül
: Kelemen Dominika Korina
: Kelemen Dominika Korina
Ügyfélkapcsolatok, ügyfélközpontúság vizsgálata a CIB Bank Zrt. keretein belül
: Császár Dominika
: Császár Dominika
Fehérnemű vásárlási szokások a Calzedonia Hungary Kft. keretein belül
: Németh Andrea
: Németh Andrea
Az arany mint befektetés
: Rigó Tímea
: Rigó Tímea
Az emberi erőforrás osztály bemutatása egy multinacionális cég keretein belül
: Fekete Katalin
: Fekete Katalin
A Social Media megjelenése a Budapesti Street Food keretein belül
: Ördög Sára
: Ördög Sára
A protokoll, etikett és kommunikáció egy Tourinform iroda keretein belül
: Almási Csenge
: Almási Csenge
A dokumentum örökség védelme az UNESCO keretein belül, a Világemlékezet Program
: Kiss Zsófia
: Kiss Zsófia
Harmadik országbeli munkavállalók munkaerő-kölcsönzés keretein belül történő foglalkoztatása Magyarországon
: Bertók Csilla
: Bertók Csilla
Kontrolling BI rendszer fejlesztése és működése egy IT vállalat keretein belül
: Tóth Balázs Géza
: Tóth Balázs Géza
A légi szállítmányozási projekt bemutatása és működése a Robert Bosch Kft. keretein belül
: Szabó Anna
: Szabó Anna
A Front Office tevékenységek elemzése a Mamaison Residence Izabella keretein belül
: Molnár Petra
: Molnár Petra
A klórmentes termékek értékesítési és marketingstratégiája egy konkrét vállalat keretein belül
: Stefankovics Noémi
: Stefankovics Noémi
Desszertkínálat bemutatás, ételallergiára fordított kiemelt figyelem a Franziska Zrt. keretein belül
: Németh Sarolta
: Németh Sarolta
A távol-keleti desztinációk termékelemzése az IBUSZ Utazási Irodák Kft. keretein belül
: Kupeczky Ramóna Réka
: Kupeczky Ramóna Réka
Az ügyfélkapcsolat jelentősége és a vevő- kiszolgálási színvonal fejlesztése a Soneas Vegyipari Kft.-nél
: Várossy Kitty Judit
: Várossy Kitty Judit
GYÓGYÁSZATI ÉS WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK A DANUBIUS HEALTH SPA RESORT MARGITSZIGET KERETEIN BELÜL
: Szofrán Barnabás
: Szofrán Barnabás
Munkaerő-piaci Európai Uniós Programok az Egri Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály keretein belül
: Török Zsuzsanna
: Török Zsuzsanna
Tartós idősgondozás kihívásai a digitális világban - Ellátási színvonal vizsgálata technológiai szempontból a Gizella Otthon intézményén belül
: Kóta Julianna
: Kóta Julianna
A kiszolgálási színvonal mérése egy szállítmányozó vállalatnál
: Hárshegyi Nóra
: Hárshegyi Nóra
A kiszolgálási színvonal mérése egy szállítmányozó vállalatnál
: Réfi Katalin
: Réfi Katalin
A hibrid munkarend, mint arany középút
: Horváth Vivien
: Horváth Vivien
A hibrid munkarend, mint arany középút
: Horváth Vivien
: Horváth Vivien
Kiszolgálási színvonal az Unilever Magyarország Kft. Vevőszolgálatának szemével
: Kránicz Melinda
: Kránicz Melinda
A gazdasági jog keretein belül a haszonbérleti szerződések megkötésének jogi és technikai háttere
: Mrázik Orsolya
: Mrázik Orsolya
A közúti árufuvarozás mint szolgáltatás minőségének mérése a SPED-BARNEX Kft. keretein belül
: Mátray Marcell
: Mátray Marcell
Similar Items
-
Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt
: Farkas Tünde -
Az Arany Kaviár étel- és az italkínálatának bemutatása
: Salga Réka -
Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által
: Barta Zsófia -
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter -
Rendezvényszervezés gyakorlata a Hungexpo keretein belül
: Lapicz Anna