Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étterem fine dining koronavírus-járvány (COVID-19) vendég vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36902 |
Abstract: | Dolgozatom az Arany Kaviár étteremről szól. Az étterem fine dining, ezért részletesen bemutatom a fine dining jelzőt kialakulásától kezdve, tulajdonságaival és jellemzőivel együtt, ezután részletesen kitérek magára az étteremre. Az étterem kialakulására, környezetére, hangulatára, csapatára, konyhájára, vagyis minden fontos jellemzőjére. Az étterem egyéni tulajdonságai által maradt működésben a koronavírus alatt is és nem volt szüksége arra, hogy nélkülözzön dolgozókat, sem arra, hogy bezárják az éttermet. |
---|