Az Arany Kaviár étterem működése általánosan és a világjárvány alatt
Saved in:
Main Author: | Farkas Tünde |
---|---|
Other Authors: | Bándoli Attila István |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étterem fine dining koronavírus-járvány (COVID-19) vendég vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36902 |
Similar Items
A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül
: Grósz Lilia Anna
: Grósz Lilia Anna
Az Arany Kaviár étel- és az italkínálatának bemutatása
: Salga Réka
: Salga Réka
Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által
: Barta Zsófia
: Barta Zsófia
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
Szállodabővítés, mint válságmenedzselési lehetőség a világjárvány ideje alatt
: Lukács Bence
: Lukács Bence
Egy szálláshely működése a világjárvány után
: Majerkó Antónia
: Majerkó Antónia
Az arany mint befektetés
: Rigó Tímea
: Rigó Tímea
Hajós turizmus a MAHART Tours irodánál általánosan és vírushelyzetben
: Zsilka Zsanett
: Zsilka Zsanett
Auditról általánosan, felmerülő feladatok és problémák egy könyvelőiroda szempontjából
: Tóth Ferenc
: Tóth Ferenc
Vállalatok fejlődése a Közösségi Média világában a Koronavírus-világjárvány alatt
: Pordán-Horváth Henrietta
: Pordán-Horváth Henrietta
A kulturális turizmus helyzete a világjárvány ideje alatt az utazásszervezés példáján keresztül
: Heidt Boglárka
: Heidt Boglárka
A Millbrook Resort válságkezelésének elemző bemutatása a Covid-19 világjárvány ideje alatt
: Tóth Zsuzsanna
: Tóth Zsuzsanna
Óceánjáró hajóutak piaci helyzete a Covid 19-et megelőzően és a világjárvány alatt
: Csillag Virág
: Csillag Virág
A hibrid munkarend, mint arany középút
: Horváth Vivien
: Horváth Vivien
A hibrid munkarend, mint arany középút
: Horváth Vivien
: Horváth Vivien
Arany középút Budapest beépítettsége és élhetősége között
: Nagy Máté Attila
: Nagy Máté Attila
A minöségirányítási rendszerek müködésének bemutatása, elemzése, általánosan, valamint egy konkrét vállalat müködésén keresztül
: Samu Samu Tímea Tímea
: Samu Samu Tímea Tímea
Az arany árának mozgatórugói a XXI. század elején
: Mester Péter
Published: (2007)
: Mester Péter
Published: (2007)
LTV arány változása a jelzálog alapú hiteleknél
: Hargitai Kitti Vanda
: Hargitai Kitti Vanda
Az online értékesítés és annak változása a COVID-19 világjárvány alatt - a Black Crystal kisvállalkozás vizsgálatának segítségével
: Novák Petra
: Novák Petra
A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Reklámok változásának bemutatása a Nők Lapja példáján, és általánosan a reklámokkal szemben tanúsított attitűdök vizsgálata
: Tóth Kata
Published: (2013)
: Tóth Kata
Published: (2013)
Az Arany Ászok kommunikációs újrapozícionálása a magyarországi sörpiac kihívásainak figyelembevételével
: Lázár Orsolya Vivien
: Lázár Orsolya Vivien
Arany élet, avagy a gazdasági szemlélet kialakítása az általános iskolában
: Osvald Andrea
: Osvald Andrea
Megállítható-e a drasztikusan csökkenő részvételi arány az Erasmus-programban?
: Tóth Fruzsina, et al.
Published: (2019)
: Tóth Fruzsina, et al.
Published: (2019)
Kiskakukk étterem, mint magyar tradicionális vendéglátóegység működése, piaci pozíciója és gazdálkodásának elemzése
: Vig Dávid
: Vig Dávid
Változások a szervezeti kommunikációban a COVID-19 világjárvány hatására
: Szűcs Tünde
: Szűcs Tünde
Ádám trónfosztása(?), avagy az Éva-marketing lehetőségeinek bemutatása általánosan és egy specifikus területen - a hazai újautó-értékesítésre fókuszálva
: Keszthelyi Anna Sára
: Keszthelyi Anna Sára
Egy vállalkozás hatékonyságának és jövedelmezőségének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében
: Lázár Szilvia
: Lázár Szilvia
Egy vállalkozás jövedelmezőségének és hatékonyságának vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében
: Lázár Szilvia
: Lázár Szilvia
Az országkép változása Magyarországon az elmúlt évek alatt
: Szemerédi Tünde
: Szemerédi Tünde
Az arany keresletét és kínálatát befolyásoló tényezők és azok változásai a XXI. században
: Kocsis Laura
: Kocsis Laura
Egy vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében
: Lázár Szilvia
: Lázár Szilvia
Egy vállalat vagyoni, pénzügyi helyzetének és jövedelmezőségének vizsgálata, az arany piaci értékének függvényében
: Lázár Szilvia
: Lázár Szilvia
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Online rendezvény világjárvány idején Game Pass Online Fesztivál
: Végh Alexandra Elizabet
: Végh Alexandra Elizabet
A Festék Csodák Kft. festék- és építőipari szaküzletének közösségi média stratégiája a megváltozott COVID19 világjárvány alatt és ennek hatása a fogyasztói döntéshozatalban
: Tóth Flóra
: Tóth Flóra
Kiberbűncselekmények a COVID-19 világjárvány idején
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Elektronikus kereskedelem fejlődése a világjárvány hatására
: Papp Máté
: Papp Máté
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Similar Items
-
A színvonal jelentősége az Arany Kaviár étterem keretein belül
: Grósz Lilia Anna -
Az Arany Kaviár étel- és az italkínálatának bemutatása
: Salga Réka -
Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által
: Barta Zsófia -
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter -
Szállodabővítés, mint válságmenedzselési lehetőség a világjárvány ideje alatt
: Lukács Bence