A cukrászdai kínálat és vásárlási szokások

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Asztalos Márk
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukrászat
francia desszertek
hagyományos sütemények
kereslet
kínálat
mentes életmód
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36905

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36905
005 20210922092216.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Asztalos Márk 
245 1 2 |a A cukrászdai kínálat és vásárlási szokások  |c Asztalos Márk  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Tisztelt Olvasó!Dolgozatomban, a cukrászdai kínálatot és a vásárlási szokásokat hasonlítottam össze. Némi cukrász történelem után, bemutatom a jellegzetes tésztákat és tölteléket, amelyeket a legtöbbet használnak. Bemutatom a francia cukrászat, legnépszerűbb alapanyagait, desszertjeit, illetve azt is, hogy az évek során, milyen változásokon, újításokon ment keresztül. Ezután, egy általam összeállított kérdőív alapján, bemutatom a kitöltők által, a legkedveltebb édes cukrásztermékeket és péktermékeket. Szó lesz arról is, hogy kinek, miért tetszik jobban a hagyományos magyar sütemények, illetve a francia desszertek ízvilága. Mivel úgy gondolom, hogy fontos beszélni róla, így bemutatom a mentes sütemények iránti kereslet vonalát, emellett azt is, hogy a hagyományos alapanyagokat, hogy érdemes helyettesíteni, és miért ily módon használjuk. 
695 |a cukrászat 
695 |a francia desszertek 
695 |a hagyományos sütemények 
695 |a kereslet 
695 |a kínálat 
695 |a mentes életmód 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36905/1/Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés