A Four Points By Sheraton Kecsekemét Hotel & Konferenciaközpont Bistorant Éttermének bemutatása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | étterem konferencia koronavírus-járvány (COVID-19) munkakörök reggeli rendezvények |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36913 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36913 | ||
| 005 | 20210922092234.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kócsó Beatrix | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Four Points By Sheraton Kecsekemét Hotel & Konferenciaközpont Bistorant Éttermének bemutatása |c Kócsó Beatrix |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám során ismerettem, miért ezt a témát, valamint gyakorlati helyet választottam. Ezek után bemutattam, hogyan működik egy szálloda általánosságban. Mind e mellett ismerettem a gyakolrati helyemet, és a bene találató éttermet. Bemutattam a kutatási módszereket, melyekkel dolgoztam. Az étterem történő feladatokat, a feladatok fontosságát, a dolgozók munkaköreit. A szállodában, és az étteremben megrendezett eseményekre és rendezvényekre is kitértem. Ismertettem a ház borait, valamint egy promóciós programot is. SWOT-analízissel mefvizsgátam az Étteremt, valamint primer és szekunder kutatást is végeztem. Ezek után az általam végzett feladatokat mutattam be. Végül a vírus által okozott időket mutattam be. | |
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a konferencia | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a munkakörök | ||
| 695 | |a reggeli | ||
| 695 | |a rendezvények | ||
| 700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36913/1/V%C3%A9gleges%20projektmunka%202021.m%C3%A1jus%2010..pdf |z Dokumentum-elérés |