Fagylalt és jégkrém fogyasztási szokások
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cégtörténet cukrászda fejlődés fogyasztói szokások jégkrémpiac |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36924 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg36924 | ||
005 | 20210922092254.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Csuta Rita | |
245 | 1 | 0 | |a Fagylalt és jégkrém fogyasztási szokások |c Csuta Rita |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Az általam választott téma aktualitását abban látom, hogy napaink rohanó, stresszel teli világában egyre kevesebb idő jut az embereknek arra, hogy a cukrászdák teraszain egymásra időt fordítva kötetlenül beszélgessenek és közben fagylaltkelyheiket kanalazgathassák. Ezt a mai pandémiás helyzet meg is akadályozza. Ezért nehéz a fagylaltkészítő szakemberek számára a jelenlegi helyzetben saját és munkatársaik megélhetésének fenntartása érdekében újdonságokkal bevonzani a vendégeket. | |
695 | |a cégtörténet | ||
695 | |a cukrászda | ||
695 | |a fejlődés | ||
695 | |a fogyasztói szokások | ||
695 | |a jégkrémpiac | ||
700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36924/1/PROJEKTMUNKA-Csuta-Rita-v%C3%A9gleges%20%28A1TQWF%29%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |