Fagylalt és jégkrém fogyasztási szokások

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csuta Rita
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cégtörténet
cukrászda
fejlődés
fogyasztói szokások
jégkrémpiac
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36924

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36924
005 20210922092254.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Csuta Rita 
245 1 0 |a Fagylalt és jégkrém fogyasztási szokások  |c Csuta Rita  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Az általam választott téma aktualitását abban látom, hogy napaink rohanó, stresszel teli világában egyre kevesebb idő jut az embereknek arra, hogy a cukrászdák teraszain egymásra időt fordítva kötetlenül beszélgessenek és közben fagylaltkelyheiket kanalazgathassák. Ezt a mai pandémiás helyzet meg is akadályozza. Ezért nehéz a fagylaltkészítő szakemberek számára a jelenlegi helyzetben saját és munkatársaik megélhetésének fenntartása érdekében újdonságokkal bevonzani a vendégeket. 
695 |a cégtörténet 
695 |a cukrászda 
695 |a fejlődés 
695 |a fogyasztói szokások 
695 |a jégkrémpiac 
700 1 |a Magyarné Dr. Horváth Kinga  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36924/1/PROJEKTMUNKA-Csuta-Rita-v%C3%A9gleges%20%28A1TQWF%29%20%281%29.pdf  |z Dokumentum-elérés