Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Bocuse d'Or Paul Bocuse Hamvas Zoltán Széll Tamás Molnár Gábor Kovács Sándor Magyar Gasztronómiai Egyesület Magyar gasztronómia Onyx étterem |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3697 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg3697 | ||
| 005 | 20160205105951.0 | ||
| 008 | 150929suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Horváth Ákos | |
| 245 | 1 | 0 | |a Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára |c Horváth Ákos |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Bocuse d'Or | ||
| 695 | |a Paul Bocuse | ||
| 695 | |a Hamvas Zoltán | ||
| 695 | |a Széll Tamás | ||
| 695 | |a Molnár Gábor | ||
| 695 | |a Kovács Sándor | ||
| 695 | |a Magyar Gasztronómiai Egyesület | ||
| 695 | |a Magyar gasztronómia | ||
| 695 | |a Onyx étterem | ||
| 700 | 1 | |a Csizmadia Dr. András |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/3697/1/BDOR%20%C3%A9s%20hat%C3%A1sa%20a%20magyar%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1ra_teljes_v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |