A koronavírus hatása a 12 Revay Hotel működésére, avagy hogyan tovább?
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészségturizmus fogászati turizmus koronavírus-járvány (COVID-19) Reggeliztetés szállodaipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36972 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36972 | ||
| 005 | 20210922092425.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Poprádi Adrienn Polett | |
| 245 | 1 | 2 | |a A koronavírus hatása a 12 Revay Hotel működésére, avagy hogyan tovább? |c Poprádi Adrienn Polett |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatom elméleti felépítése kitér az egészségturizmusra és alfajaira, valamint a speciális fogászati turizmus bemutatására. Ezt követően a szállodaműködési formái, valamint az Accent Hotels Management szállodalánc és a 12 Revay Hotel történetének, és működésének bemutatása következik. Ezek után szót ejtek a szállodai reggeliztetőként megismert reggeli típusokról, és arról hogyan valósul meg a 3* a reggelit, illetve a létesítmény szolgáltatásait tekintve. Valamint arról, hogy a koronavírus hatásai milyen változásokat hoztak a turizmus iparágat, illetve szállodát és a fogászati klinikát tekintve. A projektmunka fő témaköre egy összehasonlító elemzés a szálloda vendégösszetételével, szervezeti felépítésével, működési lehetőségeivel kapcsolatban a világjárvány idején, és a Covid-mentes időszakban | |
| 695 | |a egészségturizmus | ||
| 695 | |a fogászati turizmus | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a Reggeliztetés | ||
| 695 | |a szállodaipar | ||
| 700 | 1 | |a Sóvári Katalin |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36972/1/Popr%C3%A1diAdriennPolett_Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36972/2/12_Revay_titkositas.pdf |z Dokumentum-elérés |