A koronavírus hatása a 12 Revay Hotel működésére, avagy hogyan tovább?

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Poprádi Adrienn Polett
További közreműködők: Sóvári Katalin
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:egészségturizmus
fogászati turizmus
koronavírus-járvány (COVID-19)
Reggeliztetés
szállodaipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36972

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36972
005 20210922092425.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Poprádi Adrienn Polett 
245 1 2 |a A koronavírus hatása a 12 Revay Hotel működésére, avagy hogyan tovább?  |c Poprádi Adrienn Polett  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozatom elméleti felépítése kitér az egészségturizmusra és alfajaira, valamint a speciális fogászati turizmus bemutatására. Ezt követően a szállodaműködési formái, valamint az Accent Hotels Management szállodalánc és a 12 Revay Hotel történetének, és működésének bemutatása következik. Ezek után szót ejtek a szállodai reggeliztetőként megismert reggeli típusokról, és arról hogyan valósul meg a 3* a reggelit, illetve a létesítmény szolgáltatásait tekintve. Valamint arról, hogy a koronavírus hatásai milyen változásokat hoztak a turizmus iparágat, illetve szállodát és a fogászati klinikát tekintve. A projektmunka fő témaköre egy összehasonlító elemzés a szálloda vendégösszetételével, szervezeti felépítésével, működési lehetőségeivel kapcsolatban a világjárvány idején, és a Covid-mentes időszakban 
695 |a egészségturizmus 
695 |a fogászati turizmus 
695 |a koronavírus-járvány (COVID-19) 
695 |a Reggeliztetés 
695 |a szállodaipar 
700 1 |a Sóvári Katalin  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36972/1/Popr%C3%A1diAdriennPolett_Projektmunka.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36972/2/12_Revay_titkositas.pdf  |z Dokumentum-elérés