Vendéglátóipari vállalkozás hatása a környezetére turisztikai és urbanisztikai szempontok figyelembevételével egy konkrét példán keresztül bemutatva (Fröccsterasz)

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Karámos Karina
További közreműködők: Antalóczy Györgyné
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fejlesztés(ek)
fenntarthatóság
környezettudatosság
turizmus
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36983

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36983
005 20210922092450.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Karámos Karina 
245 1 0 |a Vendéglátóipari vállalkozás hatása a környezetére turisztikai és urbanisztikai szempontok figyelembevételével egy konkrét példán keresztül bemutatva (Fröccsterasz)  |c Karámos Karina  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom hét fejezetből áll. A bevezetésben indoklom a témaválasztást, röviden ismertetem a dolgozat tartalmát és meghatározom a célját. A második fejezetben tanulmányozom a szakirodalmi forrásokat, és olyan információk után kutatok, amelyek felhasználhatóak a témám kapcsán. Az alfejezetekben írok a turizmus és a vendéglátás helyzetéről nemzetközileg, Európában, Magyarországon és azon belül Budapesten, a turisztikai vonzerő fogalmának keretein belül pedig ismertetem a Fröccsterasz környezetét és a cég jelenlegi helyzetét. A turizmus pozitív és negatív hatásai, illetve a V.I.C.E. modell segítségével tervezem megválaszolni a dolgozatban feltett kérdésemet. A harmadik fejezetben ismertetem a kutatási módszereimet, a negyedik fejezetben pedig bemutatom ezek eredményeit. Konklúziókkal és javaslatokkal folytatom, végezetül összegzéssel zárom a dolgozatot. 
695 |a fejlesztés(ek) 
695 |a fenntarthatóság 
695 |a környezettudatosság 
695 |a turizmus 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Antalóczy Györgyné  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36983/1/Karamos_Karina_Szakdolgozat_2021.pdf  |z Dokumentum-elérés