A Covid-19 hatása a Ráday utcai éttermekre
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Budapest COVID-19 olasz étterem Ráday utca SWOT-elemzés vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37005 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg37005 | ||
| 005 | 20210922092534.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Bereczki Sándor | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Covid-19 hatása a Ráday utcai éttermekre |c Bereczki Sándor |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A Ráday utca és a Trattoria Za-Za bemutatása, kialakítása, elhelyezkedése és munkaköri feladatai.A Covid-19 gyakorolt hatása a vendéglátó egységekre és a vendégekre.Vendéglátás a Covid-19 előtt és a második hullám követő ,,rövid nyár" után.Swot analízis a Budapesti vendéglátó negyedekről, javaslatok és fejlesztési lehetőségek.Budapest vendéglátó egységei bemutatása, térségek szerinti beosztás.Olasz ételek és italok a Ráday utcában, a Trattoria Za-Za-ban. | |
| 695 | |a Budapest | ||
| 695 | |a COVID-19 | ||
| 695 | |a olasz étterem | ||
| 695 | |a Ráday utca | ||
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37005/1/projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |