A kakaófától a csokoládé készítésig, a csokoládétól a magyarországi csokoládé fogyasztási szokásokig
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fejlődéstörténet piacelemzés piaci igények vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37021 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg37021 | ||
005 | 20210922092624.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Szalontai Patrik Zoltán | |
245 | 1 | 2 | |a A kakaófától a csokoládé készítésig, a csokoládétól a magyarországi csokoládé fogyasztási szokásokig |c Szalontai Patrik Zoltán |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Dolgozatom tárgya a csokoládé életútja, felhasználása, elhelyezkedése a magyarországi piacon. Világszerte talán az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb édesipari termék kapta a főszerepet szakdolgozatomban, a csokoládé. Bár nem is hinné senki, de érdekesebb az életútja kedvenc édességünknek, mint azt elsőre gondolnánk. Hiszen ma már szinte minden boltban, közértben, még egy metróaluljáróban elhelyezett „Snack-automata”-ban is egyszerűen hozzájuthatunk, így könnyedén készpénznek vehetjük, hogy elérhető mindenki számára. | |
695 | |a fejlődéstörténet | ||
695 | |a piacelemzés | ||
695 | |a piaci igények | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37021/1/Szalontai%20Patrik%20Zolt%C3%A1n_GJR7H8_projektmunka-2021tavasz.pdf |z Dokumentum-elérés |