Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
Elmentve itt :
| Szerző: | Kuti Zsófia |
|---|---|
| További közreműködők: | Lugasi Dr. Andrea |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészség szálloda táplálkozás turizmus utazás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37056 |
Hasonló tételek
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
Egy főzőiskola megvalósítása az egészséges táplálkozás jegyében
: Császár Franciska
: Császár Franciska
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében
: Csápek Dorina Brigitta
: Csápek Dorina Brigitta
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
Testtömeg menedzsment lehetőségei a hazai szállodákban
: Pelczéder Dóra
: Pelczéder Dóra
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné
: Tokodi Zoltánné
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
A mediterrán táplálkozás
: Bágyi Adrienn Bernadett
: Bágyi Adrienn Bernadett
Papírmentesség a szállodákban
: Papoulidis Anna Dária
: Papoulidis Anna Dária
Minőségmenedzsment és a vendégelégedettség összefüggéseinek vizsgálata a hazai szállodákban
: Selényi Katalin
: Selényi Katalin
Közösségi média szerepe a wellness szállodákban hazai szinten vizsgálva
: Kücüktüfekci Leyla
: Kücüktüfekci Leyla
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka
: Máté Boglárka
Az egészséges életmód kihívásai a Z generáció körében - A táplálkozás, az étrend-kiegészítők és a sportolás szerepe
: Török Armand
: Török Armand
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Budapesti szállodákban használt PMS szoftverek
: Kerekes Alexandra
: Kerekes Alexandra
Protokoll és kommunikációs helyzetek szállodákban
: Seres Vanessza
: Seres Vanessza
A vendégészrevételek kezelésének módszerei a szállodákban
: Juhász László
Megjelent: (2014)
: Juhász László
Megjelent: (2014)
Innovatív trendek megjelenése a hazai rendezvényszervezésben – hatáselemzés a budapesti Starwood-Marriott szállodákban
: Farkas Anita Zita
: Farkas Anita Zita
A szállodai animáció szerepe a balatoni szállodákban
: Kisbakonyi Dóra
: Kisbakonyi Dóra
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
Tréningek és továbbképzések a budapesti ACCOR szállodákban
: Imrik Zsuzsanna Viktória
: Imrik Zsuzsanna Viktória
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
A Spa létjogosultsága a budapesti ötcsillagos business szállodákban
: Erdei Anna Boglárka
: Erdei Anna Boglárka
Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban
: Lukácsfy Dóra
: Lukácsfy Dóra
Social media szerepe az egészségtudatos táplálkozás alakulásában Magyarországon
: Fibi Szabina
: Fibi Szabina
Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata szállodák F&B részlegén
: Péterfy Dóra
: Péterfy Dóra
Az üzleti turizmus szerepe az 5 csillagos szállodákban
: Gál Gitta
: Gál Gitta
Hasonló tételek
-
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla -
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya -
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella -
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő -
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára