Hotel Veritas KFT. Budapest itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | borászat földrajzi adottságok szőlőtermesztés Tokaj trend |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37057 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg37057 | ||
| 005 | 20210922092743.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Fodor Balázs | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hotel Veritas KFT. Budapest itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése |c Fodor Balázs |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkámban első körben a Magyarországon fellelhető különböző borokról, borkultúráról, bortrendekről adtam egy rövid általános jellegű összefoglalást. Ezután főként a Tokaji borvidék részletesebb bemutatását tűztem ki célul hiszen ezt tartom hazánk legfontosabb borvidékének. Ezután a szakmai gyakorlati helyemet mutattam be. Ezek után kérdőívemből leszűrt válaszok alapján készítettem egy beszámolót melynek egyik fő célja az volt, hogy megtudjam mennyire fontos az emberek számára a minőség és az ár összefüggése. Ezután az összefoglalásban adtam egy összegzést amelyben röviden összefoglaltam a projektmunkám témáját és eredményét. | |
| 695 | |a borászat | ||
| 695 | |a földrajzi adottságok | ||
| 695 | |a szőlőtermesztés | ||
| 695 | |a Tokaj | ||
| 695 | |a trend | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37057/1/Fodor%20Bal%C3%A1zs%20-%20Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |