Hotel Veritas KFT. Budapest itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
Saved in:
| Main Author: | Fodor Balázs |
|---|---|
| Other Authors: | Nagy Mihály |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | borászat földrajzi adottságok szőlőtermesztés Tokaj trend |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37057 |
Similar Items
Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Gruda Miklós
: Gruda Miklós
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter
: Takács Péter
Jamie Oliver’s Italian Restaurant itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Cseh Blanka
: Cseh Blanka
Az Old Erica étterem itallapján szereplő sörök értékesítésének elemzése
: Plaszkó Zsanett
: Plaszkó Zsanett
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
: Fehér Tibor
: Fehér Tibor
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése a DiVino Gozsdu Borbár itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Duka Balázs
: Duka Balázs
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása
: Kaszás Alexandra
: Kaszás Alexandra
A libra lounge étterem itallapján a borok megjelenítése, a pincészetek bemutatása
: Kollár Mónika
: Kollár Mónika
„In vino veritas”. A fejlődő infrastruktúrában, individualizmusban és környezettudatos gazdálkodásban rejlő marketing lehetőségek a badacsonyi borvidéken
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
Személyautók személyes értékesítésének elemzése
: Jónás Dominik
: Jónás Dominik
A Nestlé értékesítésének elemzése
: Kovács Roland
: Kovács Roland
Egy biztosításközvetítő vállalkozás értékesítésének elemzése
: Csenki Olivér
: Csenki Olivér
A sörök megjelenése a Paris Budapest Bár itallapján, a sör helye a gasztronómiában
: Németh Gergő
: Németh Gergő
A Zwack Unicum Nyrt. értékesítésének elemzése
: Tóth Luca
: Tóth Luca
A székesfehérvári Auchan hipermarket értékesítésének elemzése
: Sipos László
: Sipos László
Az okostelefon, mint gazdasági és technológiai szereplő
: Kolocsán Ádám
: Kolocsán Ádám
A 68. számú Aldi élelmiszerdiszkont értékesítésének elemzése
: Tóth Norbert Krisztián
: Tóth Norbert Krisztián
Novo Parts Trade Kft. értékesítésének hatékonyság vizsgálata
: Dubai Gréta
: Dubai Gréta
Az UNESCO listán szereplő magyarországi helyszínek turisztikai kínálata
: Kereszturi Laura
: Kereszturi Laura
Borok jelentősége a gasztronómiában
: Erdős Bence
: Erdős Bence
Egy állami és egy nem állami szereplő kapcsolata a terrorizmus aspektusából
: Kovács Kornél Balázs
: Kovács Kornél Balázs
Családi házak értékesítésének marketing eszközei
: Magyar Dávid Kristóf
: Magyar Dávid Kristóf
Egy vállalkozás értékesítésének elemző bemutatása
: Barsi Szabina
: Barsi Szabina
A Tokaji aszú bemutatása és kereskedelmi értékesítésének elemzése
: Erős Zsófia Teréz
: Erős Zsófia Teréz
A hazai divatiparban szereplő kereskedők jelenlegi helyzete és lehetőségei
: Cinder Kristóf
: Cinder Kristóf
Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában
: Pável Balázs
: Pável Balázs
Similar Items
-
Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Gruda Miklós -
Velence Resort & Spa itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Takács Péter -
Jamie Oliver’s Italian Restaurant itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Cseh Blanka -
Az Old Erica étterem itallapján szereplő sörök értékesítésének elemzése
: Plaszkó Zsanett -
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor