Franchise rendszer bemutatása a turizmus-vendéglátás szektorban a Subway gyorsétteremlánc példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | franchise franchise rendszer gyorsétterem gyorsétteremlánc koronavírus-járvány (COVID-19) Subway |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37060 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg37060 | ||
| 005 | 20210922092750.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Heleszta Nikolett Norina | |
| 245 | 1 | 0 | |a Franchise rendszer bemutatása a turizmus-vendéglátás szektorban a Subway gyorsétteremlánc példáján keresztül |c Heleszta Nikolett Norina |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Projektmunkám témája a turizmus-vendéglátás szektorban működő franchise rendszerek bemutatása a Subway gyorsétteremlánc példáján keresztül. Célom, hogy átfogó képet adjak arról, hogyan valósul meg a világ egyik legnagyobb franchise rendszerének a működése a gyakorlatban, valamint megvizsgáljam a gyorsétteremlánc jelenlegi piaci helyzetét, magyarországi működésének sajátosságait és feltérképezzem a jövőbeli lehetőségeit. Mindezt offline és online források használatával, valamint primer kutatásaim segítségével teszem. | |
| 695 | |a franchise | ||
| 695 | |a franchise rendszer | ||
| 695 | |a gyorsétterem | ||
| 695 | |a gyorsétteremlánc | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a Subway | ||
| 700 | 1 | |a Szalók Dr. Csilla |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37060/1/HELESZTA%20NIKOLETT%20NORINA%20PROJEKTMUNKA.pdf |z Dokumentum-elérés |