A gyorséttermek helyzetének változása a koronavírus idején
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étterem fogyasztói szokások gyorsétterem koronavírus-járvány (COVID-19) vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37073 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg37073 | ||
005 | 20210922092821.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Góbor Tamás | |
245 | 1 | 2 | |a A gyorséttermek helyzetének változása a koronavírus idején |c Góbor Tamás |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Ez a projektmunka a koronavírus hatását vizsgálta a gyorséttermi vendéglátás területén. Nem célja lefedni a teljes vendéglátási szektor. A Pizza Hut Astoria étteremvezető helyetteseként minden napi munkámban tapasztaltam a vírus negatív hatásit. Ez felkeltette az érdeklődésemet, hogy más gyorséttermi egységekre is milyen hatást gyakorol. A projektmunkában a nemzetközi és a hazai viszonylatot is megvizsgáltam. Hazai viszonylatban jellemzően a gyakorlati helyemről tudtam pénzügyi adatokat gyűjteni, más gyorséttermi egységek nem tudtak közérdekű adatokat részemre bocsátani. Kvantitatív kutatást végeztem a fogyasztók körében, hogy felmérjem, étkezi szokásainak változásait. Kutatási eredményként elmondható, hogy negatív hatással volt a gyorsétteremi vendéglátóhelyekre a vírus továbbá minimálisan az étkezi szokások is megváltoztak. | |
695 | |a étterem | ||
695 | |a fogyasztói szokások | ||
695 | |a gyorsétterem | ||
695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Sóvári Katalin |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37073/1/G%C3%B3bor_Tam%C3%A1s_EFAVCR_20210525.pdf |z Dokumentum-elérés |