A gyorséttermek helyzetének változása a koronavírus idején

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Góbor Tamás
További közreműködők: Sóvári Katalin
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étterem
fogyasztói szokások
gyorsétterem
koronavírus-járvány (COVID-19)
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/37073

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg37073
005 20210922092821.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Góbor Tamás 
245 1 2 |a A gyorséttermek helyzetének változása a koronavírus idején  |c Góbor Tamás  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Ez a projektmunka a koronavírus hatását vizsgálta a gyorséttermi vendéglátás területén. Nem célja lefedni a teljes vendéglátási szektor. A Pizza Hut Astoria étteremvezető helyetteseként minden napi munkámban tapasztaltam a vírus negatív hatásit. Ez felkeltette az érdeklődésemet, hogy más gyorséttermi egységekre is milyen hatást gyakorol. A projektmunkában a nemzetközi és a hazai viszonylatot is megvizsgáltam. Hazai viszonylatban jellemzően a gyakorlati helyemről tudtam pénzügyi adatokat gyűjteni, más gyorséttermi egységek nem tudtak közérdekű adatokat részemre bocsátani. Kvantitatív kutatást végeztem a fogyasztók körében, hogy felmérjem, étkezi szokásainak változásait.  Kutatási eredményként elmondható, hogy negatív hatással volt a gyorsétteremi vendéglátóhelyekre a vírus továbbá minimálisan az étkezi szokások is megváltoztak. 
695 |a étterem 
695 |a fogyasztói szokások 
695 |a gyorsétterem 
695 |a koronavírus-járvány (COVID-19) 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Sóvári Katalin  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37073/1/G%C3%B3bor_Tam%C3%A1s_EFAVCR_20210525.pdf  |z Dokumentum-elérés