Magyar élelmiszer-kereskedelmi KKV-k emberi erőforrás gyakorlatai
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | emberi erőforrás - munkaerő élelmiszer-kereskedelem készség(ek) kis- és középvállalkozás - KKV munkaerő toborzás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37448 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg37448 | ||
| 005 | 20210922101231.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kéninger Zoltán | |
| 245 | 1 | 0 | |a Magyar élelmiszer-kereskedelmi KKV-k emberi erőforrás gyakorlatai |c Kéninger Zoltán |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban a magyar élelmiszer-kereskedelemben működő kis- és középvállalkozások emberi erőforrás gyakorlatait vizsgáltam. Kutatásomban több kis- és középvállalkozás tulajdonosát kérdeztem meg arról, hogy milyen munkavállalói készségeket tart fontosnak egy eladónál, valamint a gyakorlatban hogyan zajlik a toborzás és kiválasztás folyamata náluk. Harmadik fő témakör a vonzó munkahely létrehozása volt. A három témakör vizsgálatával a dolgozatom célja az, hogy a sokszor már közhelyként emlegetett erőforrás korlátok ellenére egy KKV szektorban működő szervezet hogyan tudja elérni, illetve megtartani a számára megfelelő minőségű munkát produkáló emberi erőforrásait. | |
| 695 | |a emberi erőforrás - munkaerő | ||
| 695 | |a élelmiszer-kereskedelem | ||
| 695 | |a készség(ek) | ||
| 695 | |a kis- és középvállalkozás - KKV | ||
| 695 | |a munkaerő toborzás | ||
| 700 | 1 | |a Csillag Dr. Sára |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37448/1/K%C3%A9ninger_Zolt%C3%A1n_POM56U_VF_2021.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37448/2/K%C3%A9ninger_Zolt%C3%A1n_POM56U_VF_2021_%C3%B6sszefoglal%C3%A1s.pdf |z Dokumentum-elérés |