Magyar élelmiszer-kereskedelmi KKV-k emberi erőforrás gyakorlatai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kéninger Zoltán
További közreműködők: Csillag Dr. Sára
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:emberi erőforrás - munkaerő
élelmiszer-kereskedelem
készség(ek)
kis- és középvállalkozás - KKV
munkaerő toborzás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/37448

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg37448
005 20210922101231.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kéninger Zoltán 
245 1 0 |a Magyar élelmiszer-kereskedelmi KKV-k emberi erőforrás gyakorlatai  |c Kéninger Zoltán  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatomban a magyar élelmiszer-kereskedelemben működő kis- és középvállalkozások emberi erőforrás gyakorlatait vizsgáltam. Kutatásomban több kis- és középvállalkozás tulajdonosát kérdeztem meg arról, hogy milyen munkavállalói készségeket tart fontosnak egy eladónál, valamint a gyakorlatban hogyan zajlik a toborzás és kiválasztás folyamata náluk. Harmadik fő témakör a vonzó munkahely létrehozása volt. A három témakör vizsgálatával a dolgozatom célja az, hogy a sokszor már közhelyként emlegetett erőforrás korlátok ellenére egy KKV szektorban működő szervezet hogyan tudja elérni, illetve megtartani a számára megfelelő minőségű munkát produkáló emberi erőforrásait. 
695 |a emberi erőforrás - munkaerő 
695 |a élelmiszer-kereskedelem 
695 |a készség(ek) 
695 |a kis- és középvállalkozás - KKV 
695 |a munkaerő toborzás 
700 1 |a Csillag Dr. Sára  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37448/1/K%C3%A9ninger_Zolt%C3%A1n_POM56U_VF_2021.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37448/2/K%C3%A9ninger_Zolt%C3%A1n_POM56U_VF_2021_%C3%B6sszefoglal%C3%A1s.pdf  |z Dokumentum-elérés