Fiatalok vállalkozás indítása a covid-19 világjárvány jelenlétében
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | fiatalok koronavírus-járvány (COVID-19) újítás(ok) vállalat vállalkozás indítása |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/37605 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg37605 | ||
| 005 | 20210923105443.0 | ||
| 008 | 210923suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Pintér Kristóf | |
| 245 | 1 | 0 | |a Fiatalok vállalkozás indítása a covid-19 világjárvány jelenlétében |c Pintér Kristóf |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomként a fiatalon való vállalkozásindítást, mint témát választottam. A témában megkérdezettek válaszait a fogyasztási hajlandóság függvényében, kategóriákra osztva, százalékos formában elemeztem. Az általam választott PLEBS Crust & Craft – pizzéria és sörbáron keresztül bemutatva szerettem volna szemléltetni, miként jöhet létre közös elgondolásból egy kitartóan menedzselt koncepció, majd az hogyan válhat a gyakorlatban kézzelfoghatóvá és sikeressé. | |
| 695 | |a fiatalok | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a újítás(ok) | ||
| 695 | |a vállalat | ||
| 695 | |a vállalkozás indítása | ||
| 700 | 1 | |a Göbölyös Dániel |e ths | |
| 700 | 1 | |a Kopcsay Dr. László |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37605/1/Marketing%20-%20Pint%C3%A9r%20Krist%C3%B3f%20%28GNLRS5%29.pdf |z Dokumentum-elérés |