Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
Saved in:
Main Author: | Tihanyi Norbert |
---|---|
Other Authors: | Sándor Dr. Dénes |
Kulcsszavak: | Éterem F&B Hotel Mercure Buda Accor |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3789 |
Similar Items
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
A Mercure Budapest Buda kombószállodává alakításának több szempontú elemzése
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
Kombinált szállodává válás bemutatása a Mercure Budapest Buda példáján
: Somogyi Mercédesz
: Somogyi Mercédesz
A "dual branding" szálloda fejlesztési koncepció bemutatása a Hotel Mercure Buda és a Corvin Hotel Budapest példája alapján
: Lantos Péter
: Lantos Péter
A Front Office sikerének titka- az információszolgáltatás fontossága- a Mercure Budapest Buda Szállodában
: Boros Gabriella
: Boros Gabriella
A szálloda megújulása és az éttermi vendégtér bemutatása és felújítási lehetőségeinek vizsgálata a Mercure Budapest Budában
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
A Sofitel Budapest Chain Bridge és a Hotel Mercure Budapest Buda összehasonlító elemzése az emberi erőforrás helyzetének szempontjai alapján
: Simon Regina
: Simon Regina
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert
: Harkány Norbert
Értékesítési csatornák a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Borka Zsófia Zsuzsanna
: Borka Zsófia Zsuzsanna
Demonstrating environmental sustainability through the example of Hilton of Buda
: Butyka Gergely Norbert
: Butyka Gergely Norbert
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Thermál Hotel felújításának folyamatai
: Balogh Klaudia Laura
: Balogh Klaudia Laura
Az éttermi viselkedési kultúra
: Vilhelm Dóra
: Vilhelm Dóra
Instakompatibilitás az éttermi gyakorlatban
: Szabó Alexandra Viktória
: Szabó Alexandra Viktória
Analyzing platewaste of a trendy bistro in the heart of Buda
: Pató Márk
: Pató Márk
A Mercure City Center Hotel Housekeeping tevékenységének elemzése
: Ványi Zsuzsanna
: Ványi Zsuzsanna
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett
: Bakos Bernadett
A rendezvényhelyszínek kiválasztásának aspektusai a Zsiráf Buda példáján keresztül
: Csoma Petra
: Csoma Petra
Mercure Hotel Korona kínálatának, WineStone étterem étlapjának elemzése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
A Mellow Mood Hotels Atrium Fashion Hotel, Buda Castle Fashion Hotel és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace sales és marketing tevékenységének összehasonlító elemzése
: Andóczi-Balog Rita
: Andóczi-Balog Rita
Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében
: Tóth Barnabás Zsombor
: Tóth Barnabás Zsombor
Napjaink fogyasztási szokásainak hatása az éttermi kínálatra
: Pretz Alexandra
: Pretz Alexandra
Sztárok és hírességek hatása az éttermi marketingben
: Lehőcz Milán József
: Lehőcz Milán József
The analysis of the marketing communications activity of the Rókusfalvy Winery and the Etyek-Buda wine region
: Némedi Szilvia
: Némedi Szilvia
A Mercure Budapest City Center Hotel Front Office működésének vizsgálata
: Major Virág
: Major Virág
A generációváltás kihívásai egy családi éttermi vállalkozás esetében
: Szilágyi Dániel
: Szilágyi Dániel
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
A Hotel Vision Budapest értékesítési stratégiája
: Drienyovszki Dóra
: Drienyovszki Dóra
Kempinski hotel értékesítési és marketing gyakorlatai
: Deák Orsolya
: Deák Orsolya
A Mercure Korona Hotel Housekeeping részlegének bemutatása és munkaerő-piacának vizsgálata
: Balás Kitti
: Balás Kitti
A Mercure Budapest Korona Hotel bemutatása és Front Office tevékenységeinek elemzése
: Kertész Dzsenifer Natália
: Kertész Dzsenifer Natália
Protokoll és kommunikációs helyzetek bemutatása a budapesti Mercure Hotel Korona életében
: Ujszászi Petra
: Ujszászi Petra
A Mercure Hotelek Borválasztéka
: Orosz Réka
: Orosz Réka
Az éttermi arculat és az elvárt szolgáltatásminőség összefüggéseinek vizsgálata
: Szücs Henrietta
: Szücs Henrietta
Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával
: Kalmár Kata
: Kalmár Kata
A Mercure Budapest Korona hotel minősítése a meglévő osztályba sorolási követelmények alapján
: Gendur Nikolett
: Gendur Nikolett
Zala megye tradicionális ételei, megjelenésük az adott régió éttermi kínálatában
: Szabó Bence
: Szabó Bence
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária
: Buhai Annamária
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
Similar Items
-
F&B ÉRTÉKESÍTÉS A MERCURE BUDA HOTELBEN
: Tihanyi Norbert -
A Mercure Budapest Buda kombószállodává alakításának több szempontú elemzése
: Gartai Norbert -
Kombinált szállodává válás bemutatása a Mercure Budapest Buda példáján
: Somogyi Mercédesz -
A "dual branding" szálloda fejlesztési koncepció bemutatása a Hotel Mercure Buda és a Corvin Hotel Budapest példája alapján
: Lantos Péter -
A Front Office sikerének titka- az információszolgáltatás fontossága- a Mercure Budapest Buda Szállodában
: Boros Gabriella